OK

OK’s topchef planlægger exit

Del

Topchef Jørgen Wisborg stopper til foråret som CEO for energiselskabet OK. Wisborg ønsker fremover at fokusere på bestyrelsesarbejde

Adm. direktør Jørgen Wisborg
Adm. direktør Jørgen Wisborg

Efter 17 år som den ledende skikkelse i OK har Jørgen Wisborg valgt at fratræde sin stilling som CEO i energiselskabet til foråret 2022. Wisborg, som allerede nu besidder en række bestyrelsesposter både i og uden for OK-koncernen, vil fremover dedikere sin tid til bestyrelsesarbejde.

”Efter 25 fantastiske år i OK og en dåbsattest, der peger på 60 år, ønsker jeg at hellige mig bestyrelsesarbejde. OK er i topform, og det er et godt tidspunkt at gøre plads til nye kræfter og fornyede perspektiver,” siger Jørgen Wisborg.

Fra olieselskab til energiselskab
Flemming Rasmussen, bestyrelsesformand i OK a.m.b.a. ærgrer sig, men respekterer beslutningen og pointerer, at OK med Jørgen Wisborg i spidsen har udviklet sig enormt og positioneret sig som en innovativ og konkurrencedygtig aktør på energimarkedet.

”Det bliver nogle store sko, som skal fyldes ud. Jørgen Wisborg har ydet en aldeles fremragende indsats i de 17 år, han har været ved roret. I den periode har OK udviklet sig fra at være et olieselskab til i dag at være et bredt funderet energiselskab med en nøglerolle i den grønne omstilling,” siger Flemming Rasmussen.

”OK-koncernen oplever enorm vækst og har aldrig stået stærkere, og det har Jørgen Wisborg naturligvis en stor andel i. OK er i dag Danmarks førende leverandør af energi til bilistmarkedet og investerer i disse år et trecifret millionbeløb i e-mobilitet. Der skal derfor lyde en stor tak til Jørgen (Wisborg, red.),” tilføjer bestyrelsesformanden.   

Rekordresultater og vinderkultur
Hovedpersonen selv er stolt af at have været en del af OK og OK’s positive udvikling i en årrække, og han glæder sig over at kunne overdrage en virksomhed, der står stærkt, og som de senere år har leveret rekordresultater.

”OK er en virksomhed med en stærk vinderkultur og en sammenhængskraft ud over det sædvanlige. Det er jeg stolt af at have stået i spidsen for. Og så har selskabet vokset sig stort og er i dag en væsentlig aktør på energimarkedet, og der investeres massivt i den grønne omstilling,” siger Jørgen Wisborg. 

Bestyrelsen igangsætter nu en proces for at finde Wisborgs efterfølger. Jørgen Wisborg er indstillet på at blive på posten, indtil en afløser er på plads. Det forventes at blive i foråret 2022.

Om Jørgen Wisborg

  • Uddannet cand.merc fra Handelshøjskolen i Aarhus
  • Ansat i OK i 1996 som salgsdirektør
  • Udnævnt til adm. direktør i 2005
  • Bestyrelsesposter i fx Kamstrup, Schouw og Co, Formuepleje, DI Energi, Drivkraft Danmark mfl.
  • Tidligere salgs- og regionschef i Tele Danmark/TDC 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Adm. direktør Jørgen Wisborg
Adm. direktør Jørgen Wisborg
Download

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, mere end 200 vaskehaller samt 76 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, e-mobilitet, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum