OKNygaard A/S

OKNygaard har indgået aftale med Region Sjælland om drift af udearealer

Del

OKNygaard har overtaget driften på udearealer i Region Sjælland. Entrepriserne indeholder grøn drift og vintertjeneste på regionens sygehuse

Region Sjælland har inddelt driften af sine grønne udearealer i forskellige delentrepriser og OKNygaard har netop vundet den samlede entreprise til en samlet sum på 78.445.568,- kr.

OKNygaard er en af Danmarks største anlægsgartnervirksomheder og har bred erfaring med lignende entrepriser i hele landet. 

”Vi er meget glade for at vinde netop denne opgave, da den passer godt ind i vores strategi om at blive bredt præsenteret i hele landet. Styrkelse af vores position på Sjælland giver os mulighed for optimering af eksisterende opgaver og en lokal tilstedeværelse giver os mulighed for stærkere konkurrencekraft”, siger Kim Aaskov, områdedirektør for Drift, om den nye aftale, der træder i kraft d.1. juni 2018 og løber fire år frem.

”Entreprisen for Region Sjælland giver gode muligheder for beskæftigelse til vores medarbejdere hele året, da aftalen indeholder vintertjeneste, renhold og beskæring. I branchen er det normalt at blive hjemsendt om vinteren, i OKNygaard arbejder vi på at fastholde vores medarbejdere – også ud over den traditionelle sæson”, fortæller Kim Aaskov.

Entreprise med høje kvalitetskrav

Entreprisen har opstart d. 1. juni og dækker alle Region Sjællands afdelinger og sygehuse inkl. regionshuset i Sorø. Det stiller krav til OKNygaards gartnere, der skal være bekendt med de særlige forhold, der kan gøre sig gældende på de enkelte afdelinger.

"Vi har håndplukket en af vores dygtige driftsledere, der udelukkende skal have fokus på denne opgave. På den måde sikrer vi stejl indlæringskurve og godt samarbejde med Region Sjælland", siger kunde- og tilbudschef Søren Simonsen.

"Vi er allerede i fuld gang med at sætte os grundigt ind i de givne arealer og rekruttere de fornødne gartnere, så vi kan komme godt fra start”, siger entrepriseleder Jens Denglykke. 

”OKNygaard har kunder på hele Sjælland og det gør, at det ligger lige for at byde ind på en opgave af denne type. Vi har været i stand til at byde ind med en skarp pris og et godt produkt. Den erfaring vi allerede ligger inde med fra lignende kunder, gør at vi er effektive både i vores arbejdsgange og ledelsesprocesser”, siger Søren Simonsen.

Kort:

OKNygaard er blevet valgt til at varetage driften af Region Sjællands Sygehuses grønne udearealer.

Entrepriserne dækker: grøn drift og vintertjeneste på alle Region Sjællands sygehuse samt regionshuset.

Arealerne som skal passes, består af grønne arealer, med beplantninger, træer og græs,  infrastruktur i form af veje, parkeringspladser og regnvandsbassiner.

Entreprisen løber fire år frem med opstart d. 1. juni 2018, med mulighed for forlængelse på to år.

Nøgleord

Kontakter

Kim Aaskov
Direktør for Drift
2787 7451
kaa@oknygaard.dk

Information om OKNygaard A/S

OKNygaard A/S
OKNygaard A/S
Beringvej 19
8361 Hasselager

+45 7021 5400https://oknygaard.dk/

Følg pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum