OK

OK føjer station nummer 80 til landkortet

Del

Energiselskabet OK har haft en solid fremgang på Truck Diesel området og har netop åbnet station nummer 80 i kæden. I den anledning ser kædechef Henrik Bruun på kædens udvikling

Energiselskabet OK’s netværk af Truck Diesel-stationer er vokset støt, og gennem årene er antallet således kommet op på 80, fordelt over hele landet. Station nummer 80 er åbnet i Kolding, på vognmand Kaj Madsen Fjelstrup A/S’ matrikel, hvor andre transportkunder også kan benytte stationen.

Opbygning af kæden tog fart
OK’s position på Truck Diesel markedet er for alvor blevet udbygget gennem det seneste årti. Ud over dieselstanderne, er der sat AdBlue standere op på de fleste stationer, og der er også kommet HVO-standere på udvalgte stationer.

”Placeringen har været vigtig, og at vi kunne se potentialet for en god basisomsætning. Vi har gennem årene selvfølgelig været opmærksomme på, hvor på danmarkskortet vi manglede en Truck Diesel-station og har holdt øje med mulighederne. I nogle tilfælde har vi også haft kunder, som har peget på et område, hvor der kunne være behov for en station, og så har vi undersøgt mulighederne,” siger Henrik Bruun, som er OK’s kædechef for Truck Diesel-stationerne.

Sikkerhed er det vigtigste
Sikkerheden, når kunderne tanker på OK’s Truck Diesel-stationer, er det vigtigste. Derudover er det også vigtigt, at stationerne står skarpt, så kunderne får en samlet god oplevelse, når de tanker hos OK.

”Vi har selvfølgelig fornyet designet på Truck Diesel-stationerne i løbet af årene, men noget af det, der har været helt essentielt er driftssikkerhed. Vi har en oppetid på næsten 100 procent, og det vidner om, at det virker, som det skal på stationerne,” siger Henrik Bruun.

Hvad bringer fremtiden?
OK’s Truck Diesel kæde er støt vokset og har givet OK en solid markedsposition, men hvordan ruster man sig i en tid, hvor alternative brændstoffer trænger sig mere og mere på?

”Vi vil tilbyde det brændstof, som vores kunder efterspørger, og følger nøje, hvilken retning markedet bevæger sig i. Der er mange faktorer, der spiller ind – ikke mindst politiske incitamenter. Brint og el følger vi. Det kan også være, at vi skal have HVO på flere stationer,” siger Henrik Bruun.

”Det bliver spændende at se, hvordan Truck Diesel-stationerne udvikler sig og kommer til at se ud i fremtiden. Vi kommer til at gentænke nogle af begreberne som en del af den grønne omstilling,” siger Henrik Bruun afslutningsvist.

Kontakter

Billeder

Download
Download
Kædechef Henrik Bruun
Kædechef Henrik Bruun
Download
Kædechef Henrik Bruun
Kædechef Henrik Bruun
Download

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, mere end 200 vaskehaller samt 80 Truck Diesel-stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, e-mobilitet, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer. 

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum