OK

OK ansætter produktchef for e-mobilitet

Del

Markedet for opladning af el-biler og el-ladestandere er i hastig udvikling. Energiselskabet OK har netop udnævnt Thor Folmann Krarup til ny produktchef for e-mobilitet

Som landets største tankstationskæde med cirka 670 stationer fordelt over hele Danmark, ønsker OK naturligvis at være en central del af den udvikling, der sker på markedet for opladning af el-biler i disse år. Derfor har OK udnævnt Thor Folmann Krarup til produktchef for e-mobilitet, som er et markedsområde, OK forventer vil fylde mere og mere i forretningen i de kommende år.

Thor er tiltænkt en strategisk rolle og bliver desuden en ledende figur i et mindre produktteam for e-mobilitet, som er ved at blive opbygget i OK, og som skal styrke det danske selskabs fokus på udvikling af konkrete løsninger og produkter til el-bilskunder.

Thor Folmann Krarup er ikke ny i OK. Han blev i 2014 ansat som forretningsudvikler og har i flere år beskæftiget sig med udviklingen af nye teknologier til bilistmarkedet. Han er 31 år og uddannet Cand.Merc.Marketing fra Aarhus Universitet.

Thor Folmann Krarup overgik formelt til den nye stilling som produktchef for
e-mobilitet 1. december 2019.

Kontakter

Billeder

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab med hovedsæde i Viby J
  • OK tæller ud over moderselskabet OK datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og Lygas
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, cirka 180 svanemærkede vaskehaller samt 72 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden er OK Danmarks største leverandør af varmepumper og leverer rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser
  • OK har tre biogasstationer og fire brinttankstationer
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer.

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum