OK

OK åbner dieselhanerne i Hjørring

Del

Det skal være nemt at tanke hos OK – det fremgår tydeligt med placeringen af virksomhedens nye Truck Diesel-station på Sprogøvej ved Hjørring.

De første kunder har allerede tanket diesel og AdBlue på Truck Diesel-stationen i Hjørring, som ligger på Sprogøvej. Stationen ligger centralt placeret - lige ved Hirtshalsmotorvejen og afkørslen til Frederikshavnsvej ind mod Hjørring.

Det har længe været et ønske fra OK at kunne tilbyde transportkunderne at tanke truckdiesel i Hjørring.

”Vi er meget tilfredse med placeringen, som betyder, at kunderne får en station, som ligger godt placeret for den tunge trafik, og hvor det er nemt at komme til og fra,” siger Henrik Bruun, kædechef hos OK.

”Det er ikke et mål for OK at have mange stationer i sig selv, men at finde de rigtige placeringer, så kundernes behov bliver dækker,” siger han.

AdBlue hører til
”Vi har bygget en topmoderne OK Truck Diesel-station, hvor der naturligvis også kan tankes AdBlue,” siger Henrik Bruun.

De skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, der også kaldes NOx-partikler, har medført, at efterspørgslen på additivet AdBlue har været stigende de seneste år. Derfor har OK også installeret AdBlue standere på langt de fleste centralt placerede Truck Diesel-stationer.

Fakta om OK a.m.b.a

  • OK-kæden omfatter mere end 660 tankstationer samt 76 Truck Diesel-stationer, hvor vognmænd kan tanke døgnet rundt, fordelt over hele landet. På langt de fleste stationer kan man tanke AdBlue.
  • OK har markedets mest sikre Truck Diesel-kort med indbygget chip, der er umulig at kopiere.
  • OK repræsenterer den verdensomspændende smøreolieproducent Mobil på det danske marked.
  • OK a.m.b.a er landsdækkende leverandør af transportdiesel, benzin, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.

Kontakt:
Ønsker du yderligere kommentarer om OK's nye Truck Diesel-station, er du meget velkommen til at kontakte kædechef på OK Truck Diesel, Henrik Bruun på 8932 2315 eller hcb@ok.dk.

Kontakter

Billeder

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, mere end 200 vaskehaller samt 75 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer. 

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum