Offshore konference i Esbjerg

Del

DK Medier inviterer offshore aktører til konference med temaet New Momentum, og sætter fokus på fremdrift og fremtidens udfordringer og løsninger indenfor olie-, gas- og vindenergi. Samtidig lanceres den 39. årbog, Danish Offshore Industry og et nyt online Supplier Index, DOI.dk.

Konferencen og udgivelse af årbogen, Danish Offshore Industry, er en årlig tilbagevendende begivenhed siden 1982, udgivet af forlaget Ole Camåe. I 2020 gik stafetten videre til mediehuset DK Medier, som i forvejen udgiver to offshore relaterede netmedier, DK Havenergi og DK Vindkraft.

- Det giver mening og god synergi, at DK Medier udgiver Danish Offshore Industry med et nyt omfattende Supplier Index, sammen med vore øvrige offshore medier. Det er synergi i et nyt momentum, siger direktør Niels-Henrik Iversen fra DK Medier.

DK Medier udgiver også nyhedsmagasinet Kommunen.dk og DK Nyt, der leverer nyheder og vigtig viden til den offentlige sektor. Med årbogen Danish Offshore Industry i porteføljen er DK Medier markedsledende på nyheder indenfor offshore og til den offentlige sektor. Visionen er at forbinde interessenter, leverandører og beslutningstagere.

Offshore konferencen afholdes den 3. september på Tobakken i Esbjerg, hvor der vil være tre indlæg og paneldebatter med deltagelse fra blandt andre Semco Maritime, NorSea Denmark, Energy Cluster Denmark, TotalEnergies og Oil Gas Denmark. Konferencen er åben for tilmeldte offshore aktører og interessenter.
- Vi ser frem til at byde velkommen til den årlige Danish Offshore Industry konference, som vi desværre måtte aflyse i 2020 pga. pandemien. Vi glæder os til at præsentere den nye årbog, som indeholder en række spændende historier og et nyt online Supplier Index, siger udgiver Claus G. Theilgaard fra DK Medier.
Også̊ den tidligere udgiver af Danish Offshore Industry ser frem til konferencen, hvor han håber, at de nye ejere får opbakning fra offshore branchen.
- Jeg håber meget, at DK Medier får en stor opbakning fra de mange firmaer, som opererer i offshore branchen, og det glæder mig, at det er en publicistvirksomhed, der viderefører udgivelsen. Jeg glæder mig til at følge udviklingen for Danish Offshore Industry, siger Ole Camåe.


For yderligere information:
Direktør: Niels-Henrik Iversen, 2482 0079

Links

Information om DK Medier ApS

DK Medier ApS
Havnebryggen 5
3740 Svaneke

46 35 33 43http://dknyt.dk/

Følg pressemeddelelser fra DK Medier ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DK Medier ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum