Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Officiel hyldest af Jonas Vingegaard fra balkonen på Københavns Rådhus onsdag

Del

I morgen, onsdag den 27. juli, går det løs på Rådhuspladsen, når Jonas Vingegaard ankommer til rådhuset for at modtage folkets hyldest. Også andre danske ryttere forventes at deltage og træde ud på balkonen.

På onsdag den 27. juli bliver Jonas Vingegaard hædret på Københavns Rådhus, hvor overborgmester og formand for Grand Départ Copenhagen Denmark Sophie Hæstorp Andersen (S) er vært for den officielle hyldest og en velfortjent omgang rådhuspandekager.

I rådhusets smukke Festsal vil der være taler fra overborgmesteren, erhvervsminister Simon Kollerup samt Formand for Dansk Cykle Union Henrik Jess Jensen. Den glade folkemængde på Rådhuspladsen vil kunne følge med i arrangementet, som transmitteres til en storskærm.

Derefter – cirka kl. 13:45 – vil Jonas Vingegaard træde ud på balkonen til et uforglemmeligt møde med alle de glade fremmødte på Rådhuspladsen.

Flere danske tourdeltagere vil også træde ud på balkonen. Det forventes nemlig at Mads Pedersen, Kasper Asgreen, Michael Mørkøv samt Christopher Juul-Jensen også vil deltage ved rådhusmodtagelsen.

Pressetilmelding
Pressen bedes tilmelde sig arrangementet. Deadline: tirsdag d. 26. juli kl. 15:00.

Pressebrief vedr. arrangementet sendes til akkrediterede medier tirsdag eftermiddag.

For tilmelding eller yderligere information kontakt: kommunikationskonsulent Mette Marie Bisgaard på mail: a48p@kk.dk, tlf. 2484 9624.

Kontakt til overborgmester Sophie Hæstorp Andersen via pressechef Thomas Søie Hansen på tlf. 20529786

Kontakt til Danmarks Cykle Unions formand Henrik Jess Jensen og vedrørende køretur fra Københavns Lufthavn til Rådhuset, via kommunikationschef Ulrich Gorm på tlf. 2940 0202.

Program for den officielle modtagelse på Københavns Rådhus:

12:15-12:45 Gæster ankommer til Festsalen

13:00: Jonas Vingegaard ankommer på balustraden, Københavns Rådhus

13:20: Velkomsttale ved overborgmester Sophie Hæstorp Andersen og øvrige talere

13:45: Hyldest af Jonas Vingegaard på balkonen, efterfulgt af hyldest af andre danske tourdeltagere

14:00 Reception og rådhuspandekager

14:30: Afslutning

Information om Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Rådhus
1599 København V

33 66 33 66https://www.kk.dk

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Officiel hyldest af Jonas Vingegaard fra balkonen på Københavns Rådhus onsdag23.7.2022 17:48:35 CEST | Pressemeddelelse

Jonas Vingegaard fra Glyngøre har helt fænomenalt bragt sig i vinderposition i Tour de France og cyklet sig ind i danskernes hjerter. Kom og vær med til den officielle hyldest på onsdag den 27. juli fra kl. 12.00 når han kører i åben bil gennem byen fra Københavns Lufthavn. Jonas Vingegaard forventes at ankomme til rådhuset kl. 13.00 og træde ud på balkonen mod Rådhuspladsen kl. 13.45.

Udtalelse fra Københavns overborgmester Sophie Hæstorp Andersen om tragedien i Fields4.7.2022 11:35:46 CEST | Pressemeddelelse

Søndag var en sorgens dag for København. Tre mennesker blev dræbt i Fields på Amager i København. En voksen midt i livet. To teenagere med hele livet foran sig. Kun med det til fælles, at de var helt tilfældige og uskyldige ofre. Yderligere fire personer er hårdt sårede. Mine tanker og dybeste medfølelse går til ofrene og deres pårørende. Rigtig mange københavnere og gæster i vores by er personligt berørte. De mange, som var til stede i Fields. Dem, som var på plads til den store popkoncert med Harry Styles, der skulle have fundet sted i Royal Arena lige ved siden af Fields. Dem skal vi passe ekstra meget på. Siden i går har flere borgmesterkolleger skrevet til mig med tanker og kondolence. Bl.a. fra Malmø, Helsingborg og Oslo. Også den danske regering og ministre udefra har sendt varme følelser og kondolencer til København. Jeg også talt med københavnere og flere har skrevet til mig. Med tragedien kommer også tanken: ”hvad nu hvis det var mine børn?” Ja, hvad nu hvis. Jeg er selv mor

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum