Transportministeriet

Offentliggørelse af udbud af statslige færgeruter udskydes

Del

Det har tidligere været meldt ud, at Transportministeriet ville offentliggøre udbudsmaterialet til de to færgeruter Ballen-Kalundborg og Bøjden-Fynshav i slutningen af 2021. Det udskydes nu til slutningen af januar 2022.

Transportministeriet er i gang med at forberede udbuddene af færgeruterne Ballen-Kalundborg og Bøjden-Fynshav. Kontrakterne om færgebetjeningen af de to ruter udløber i 2024, og det har hidtil været planen, at udbudsmaterialet til de nye kontrakter skulle offentliggøres i slutningen af 2021.

Det har vist sig, at der er behov for mere tid til at udarbejde udbudsmaterialet for at sikre den bedste løsning i forhold til den grønne omstilling af ruterne. Offentliggørelsen af udbudsmaterialet udskydes derfor til forventeligt slutningen af januar 2022.

Driftsstart for den kommende færgebetjening berøres ikke af, at offentliggørelsen af udbudsmaterialet udskydes.

Nøgleord

Information om Transportministeriet

Transportministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K

41 71 27 00http://www.trm.dk

Følg pressemeddelelser fra Transportministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Transportministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum