Offentliggørelse af nøgletal for seneste måneds aktivitet i Happy Helper A/S

Del

I dag kan Happy Helper A/S offentliggøre nøgletal for virksomhedens aktivitet i oktober. Dagens tal viser en forsat vækst i selskabet.

I oktober havde selskabet således en vækst i antallet af formidlede rengøreringsopgaver på 111,7% i forhold til samme måned sidste år. Selskabets har samtidig oplevet en vækst i omsætningsbase og dækningsbidraget på henholdsvis 121,8% og 190,7% i forhold til oktober sidste år.

Oktobers vækst betyder, at selskabet nu har en run-rate på 40.884.000 DKK.

Happy Helper A/S offentliggør hver måned nøgletal for aktiviteten på den digitale platform for privat rengøring.Tallene offentliggøres den første hverdag hver måned. 

 

Kontakter

Billeder

Information om Happy Helper

Happy Helper
Gl. Kongevej 1, 4
1610 København V

+45 71 99 83 21http://happyhelper.dk

Happy Helper A/S er danskernes fortrukne platform for privat rengøring. Lanceret i 2015 med det klare mål, at bruge teknologi til at skabe tryghed og muligheder, går virksomheden forrest i udviklingen af teknologi og dens brug for den enkelte og samfundet.

Følg pressemeddelelser fra Happy Helper

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Happy Helper

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum