Offentliggørelse af nøgletal for seneste måneds aktivitet i Happy Helper A/S

Del

I dag kan Happy Helper A/S offentliggøre nøgletal for virksomhedens aktivitet i oktober. Dagens tal viser en forsat vækst i selskabet.

I oktober havde selskabet således en vækst i antallet af formidlede rengøreringsopgaver på 111,7% i forhold til samme måned sidste år. Selskabets har samtidig oplevet en vækst i omsætningsbase og dækningsbidraget på henholdsvis 121,8% og 190,7% i forhold til oktober sidste år.

Oktobers vækst betyder, at selskabet nu har en run-rate på 40.884.000 DKK.

Happy Helper A/S offentliggør hver måned nøgletal for aktiviteten på den digitale platform for privat rengøring.Tallene offentliggøres den første hverdag hver måned. 

 

Kontakter

Billeder

Information om Happy Helper

Happy Helper
Happy Helper
Gl. Kongevej 1, 4
1610 København V

+45 71 99 83 21http://happyhelper.dk

Happy Helper A/S er danskernes fortrukne platform for privat rengøring. Lanceret i 2015 med det klare mål, at bruge teknologi til at skabe tryghed og muligheder, går virksomheden forrest i udviklingen af teknologi og dens brug for den enkelte og samfundet.

Følg pressemeddelelser fra Happy Helper

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Happy Helper

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum