Lemvigh-Müller A/S

Odense-virksomhed hoppede i sadlen med Rolf og Chris Anker

Del

Lemvigh-Müller fejrer 175-års jubilæum med et stort cykelløb i Randers, Kolding, Odense og Herlev – anført af cykelprofilerne Rolf Sørensen og Chris Anker Sørensen.

Siden 1846 har Lemvigh-Müller, der i Odense har adresse på Blangstedgårdsvej, holdt hjulene i gang. Det bliver markeret med jubilæumscykelløbet ’Tour de Lemvigh-Müller’ i de fire danske byer, hvor stål- og teknikgrossistens største lokationer ligger.

Tirsdag den 14. september lagde touren vejen forbi Odense med 90 deltagere: 

”Det er ikke en solopræstation at fylde 175 år. Derfor markerer vi vores jubilæum med et cykelløb for vores kunder, leverandører og medarbejdere, som i stærkt samarbejde har drevet Lemvigh-Müller frem til den position, vi har i dag, som landets største stål- og teknikgrossist”, siger CFO Christian Søgaard-Christensen fra direktionen i Lemvigh-Müller.

Trækker på erfaring – og data

Startpositionen var en hørkrambutik på Kultorvet i København, hvor der blev solgt varer som sild, kul, jern og salt. I dag tæller sortimentet end 350.000 varenumre indenfor stål, el, vvs, værktøj, arbejdstøj, værnemidler mv., som kan købes online eller i 23 håndværkerbutikker – og leveres gennem skræddersyede logistikkoncepter.

”For Lemvigh-Müller har det altid handlet om at levere det kunderne efterspørger, men samtidig være på forkant med deres fremtidige behov. Det er kun blevet endnu mere afgørende i dag, hvor verden forandrer sig i rasende tempo. Ud over at vi kan trække på vores lange erfaring, er vi i gang med at digitalisere vores forretning, så vi også kan bruge data til at forudsige kundernes fremtidige adfærd”, siger kommerciel direktør Christian Herbert fra direktionen i Lemvigh-Müller.

Rolf og Chris Anker gav gode råd 

I Odense kunne deltagerne vælge mellem landevejs- og mountainbikekørsel. Ruten kom  rundt om Kerteminde Fjord og Kertinge Nor og gik igennem bl.a. Munkebo, Stubberup og Rynkeby. De kendte cykelprofiler Rolf Sørensen og Chris Anker Sørensen gav gode råd og tips til ruterne inden løbet, blev skudt i gang, kørte med på landevejsstrækningen og stod for præmieoverrækkelsen efter løbet.

Nøgleord

Billeder

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum