3F

Odense virksomhed er årets bedste arbejdsplads

Del

Tømrer- og snedkervirksomheden S. Guldfeldt Nielsen har vundet prisen som årets bedste arbejdsplads. De har onsdag eftermiddag modtaget prisen på 3F’s konference VisionDanmark.

En stolt koncernchef kunne i dag modtage prisen for Årets Arbejdsplads.

- Det er en meget stor ære at stå her og have vundet og være årets arbejdsplads. Jeg er ikke i tvivl om, at vi er dygtige, men det er ikke kun enkelte. Det er hele holdet, der er dygtige. Vi er meget stolte. Tak til alle vores medarbejdere og specielt tak til dig Sebastian, siger koncernchef Claus Larsen.

Sebastian Andersen har indstillet virksomheden, fordi han som lærling også har indflydelse og bliver hørt.

- Det er en god virksomhed, jeg er glad for at være i. Vi får lov at lave ting, der bliver hørt på os som lærlinge og vi får lov at bestemme lidt. Jeg havde ikke troet, vi ville komme så langt her, siger Sebastian Andersen.

Han blev færdig i sommer og arbejder nu i virksomheden som tømrersvend.

Det er 29. gang, at 3F uddeler prisen for Årets Arbejdsplads efter en ufrivillig pause sidste år på grund af corona-krisen.

Konstitueret formand i 3F Tina Christensen havde æren af at overrække prisen til koncernchefen og lærlingen.

- S. Guldfeldt får prisen i år, fordi de bærer nogle stolte håndværkstraditioner videre i en moderne virksomhed. De matcher deres lærlinge med erfarne folk, som kan lære fra sig, og uddanner fremtidens arbejdskraft. Desuden er medarbejderne inddraget i byggeprocesserne og planlægning – og ansvaret er delt, siger Tina Christensen.

Det er alene virksomhedens medarbejdere, der kan indstille deres arbejdsplads til konkurrencen.

I år var 700 virksomheder indstillet, hvorefter en komité af ledelsen i 3F, den administrerende direktør for PensionDanmark, Torben Möger Pedersen og den administrerende direktør for Linak A/S, Bent Jensen, vurderer virksomhederne ud fra en lang række kriterier som samarbejde, socialt ansvar og uddannelse.

De tre nominerede virksomheder i år var Novo Nordisk i Bagsværd og de to fynske, Entreprenørafdelingen i Middelfart Kommune og tømrer- og snedkervirksomheden S. Guldfeldt Nielsen i Odense.

Formand for transportgruppen i 3F Jan Villadsen har siddet med i komitéen og præsenterede S. Guldfeldt som årets arbejdsplads på scenen til VisionDanmark.

- Det var et meget stærkt felt, og det har været svært at vælge Årets Arbejdsplads. Men S. Guldfeldt fortjener prisen, blandt andet fordi de tager ansvar for at uddanne fremtidens arbejdskraft i branchen, siger Jan Villadsen.

- Samtidig er det en virksomhed, som gør meget for at fastholde folk og som tager et stort socialt ansvar. Det er en virksomhed, hvor nogen måske gerne vil prøve noget andet på et tidspunkt – men mange af dem vender tilbage igen, siger Jan Villadsen.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92.

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum