Europabevægelsen

Odense bliver ”slaraffenland for EU-interesserede” onsdag den 22. september

Del

Europabevægelsen laver forskellige gratis arrangementer om EU i Odense den 22. september, som Odense-borgere kan deltage i.

Europabevægelsen er en tværpolitisk organisation, som har eksisteret siden 1948, og som ønsker at skabe mere EU-debat i befolkningen. Målet er, at vi alle får viden om de dagsordener, som betyder noget for os i hverdagen, eksempelvis fælles indkøb af vacciner, prisen på mobil-data og forurening i luften. Den 22. september laver organisationen en række arrangementer i Odense for at sætte gang i mere dialog om vores fremtid i EU.

Borgere kan tilmelde sig senest den 21. september for at deltage på ungdomsuddannelser og virksomhedsbesøg. Det foregår på www.europabevaegelsen.dk/arrangementer.

11.30-12.00: Odense Katedralskole (tilmelding nødvendig)

Europabevægelsen taler med de unge - og andre interesserede - om, hvilke prioriterer den nuværende EU-Kommission har. Samtidig spørges publikum, hvordan de ville prioritere. 

Adresse: Jernbanegade 34, 5000 Odense

13.30-14.30: Proxima Centauri (tilmelding nødvendig)

Interesserede kan komme med på virksomhedsbesøg og blive klogere på en bæredygtig håndtering af kød. Proxima Centauri kan spare os for en del af de vanskelige forretningsgange i håndteringen af grisetarme - til gavn for miljøet.

Adresse: Hvidkærvej 3, 5250 Odense

15.00-17.00: Vestergade

Europabevægelsen inviterer borgere på det lokale torv til en hyggelig snak omkring Europa. Europabevægelsen giver gratis kage og kaffe og står klar med god stemning.

19.00-20.00: Studenterhus Odense

Hvornår blev EU grundlagt? Hvor mange danske Europa-parlamentarikere er der? Den slags spørgsmål vil Europabevægelsen stille i en EU-quiz.

Arrangementet er støttet af Europa-nævnet.

Billeder

Information om Europabevægelsen

Europabevægelsen
Europabevægelsen
Rosenørns Allé 35, 1. th.
1970 Frederiksberg C

+45 33 141 141https://europabevaegelsen.dk

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger. Europabevægelsen ønsker et tæt europæisk samarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Europabevægelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europabevægelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum