Odendo

Odendo og KidsAid er sammen med en lang række virksomheder og kendte personligheder i gang med indsamle 1 million kroner til syge og sårbare børn i Danmark.

Del

Pengene skal bruges til at skabe unikke oplevelser for syge og sårbare børn, samt deres hårdt prøvede familier, som har brug for et pusterum i en hård og til tider uretfærdig hverdag.

Indsamlingen startede i april og der har været en enorm interesse og opbakning fra danskerne, hvor mere end 1.000 personer indtil videre har støttet den vigtige sag.

"Vi er helt overvældet over den støtte projektet har fået fra danskerne, men også hvor mange seje virksomheder og kendte personligheder der har involveret sig. Det er fantastisk flot og hele grunden til at vi på nuværende tidspunkt har indsamlet 502.753 kr." udtaler Søren Nørgård, initiativtager til projektet og direktør hos Odendo.

Der samles både ind via. en kæmpe velgørenhedsauktion, samt salg af "Glædens Aktie" der er gået viralt på de sociale medier hvor et væld af kendte personligheder har købt aktien og opfordret andre til at gøre det samme.

"Det er helt vildt hvor mange der har købt Glædens Aktie og opfordrer andre til at gøre det samme. Der er allerede solgt over 1.400 aktier og det er med til at gøre en kæmpe forskel for de syge og sårbare børn i Danmark" udtaler Søren Nørgård.

På velgørenhedsauktionen kan man bl.a. byde på helt unikke oplevelser, fx. "Bliv FC Midtjylland anfører for en dag", hvor man følger Erik Sviatchenko en hel arbejdsdag, eller få fodboldlandsholdets træner, Kasper Hjulmand, ud og træne din lokale klub.

Hele salget fra velgørenhedsauktionerne og Glædens Aktie går ubeskåret til indsamlingen for de syge og sårbare børn.

Når i målet på at indsamle 1 million kroner?

"Det tør jeg simpelthen ikke spå om. Allerede nu er der indsamlet et fantastisk flot beløb der kommer til at gøre en kæmpe forskel for børnene, men jeg håber selvfølgelig at vi kan lave en kanon slutspurt og nå helt op på millionen. Det vil være vildt!", udtaler Søren Nørgård

Kontakt:

Odendo

Søren Nørgård

+45 6170 8852

KidsAid

Henrik Lundorff

+45 3147 6901

Projektside:

www.odendo.dk/ma/1-million-til-bornene

Hvordan støtter man 1 Million Til Børnene?

Man støtter projektet ved at købe Glædens Aktie eller deltage i velgørenhedsauktionen. Glædens Aktie kan købes på Odendo, eller direkte via. Mobilepay. Aktien koster 100 kr. pr. stk. (husk mail i kommentarfelt) Mobilepay nummer: 500310

Foregår fra 1-30. april.

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Odendo

Følg pressemeddelelser fra Odendo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.