Danske Spil A/S

Oddssætter og ekspert på X-Factor: Hun er favorit for første gang

Del

Vi er nået til den store finale i den berømte sangkonkurrence på TV2. For første gang i X-Factor 2021 spår Danske Spil, at Solveig kan løbe med sejren.

Som en kæmpe overraskelse måtte Lucca i sidste uge forlade X-Factor sammen med Dan,  Det kom også bag på oddssætter og ekspert på X-Factor, Mathias Reimer Larsen, der gennem hele konkurrencen har haft Lucca som favorit til at vinde.

-Det er klart, at når vi skal sætte odds, så er det i overvejende grad ud fra vokal og performance. Og der var Lucca klart den stærkeste. Men man skal ikke undervurdere deltagernes popularitet hjemme i stuerne. Og noget kunne tyde på, at Lucca ikke havde sunget sig helt ind i danskernes hjerter, lyder det.

Det har Solveig til gengæld. Og for første gang siden X-Factor 2021s begyndelse ligger den 15- årige sangerinde som svag favorit til at vinde med odds 2.10 – skarpt forfulgt af Nicoline Steen Kristensen med odds 2.25.

-Vi har fra starten af sæsonen været sikre på, at en fra den unge kategori ville vinde. Så det er vi ret sikre på holder stik. Vi kan se, at Solveig er meget populær hos vores spillere, og det plejer også at være en god indikator for, hvor spillet er på vej hen, siger han og fortsætter:

-Simon og Marcus har dog Blachman som coach, og med ham kan alt jo ske, da han er utrolig stærk og har hevet mange sejre hjem i de seneste år. Men de skal godt nok skrue op for charmen, som de helt sikkert har meget af, men også op for deres sangegenskaber hvis de skal vinde, lyder det fra Mathias Reimer Larsen.

Der er odds 5.00 på Simon og Marcus som vindere af X-Factor 2021. 

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

 

 
What do you want to do ?
New mailCopy

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum