NordicBet

Oddset på Vejle-oprykning falder drastisk

Del

Vejle er kommet stormende ud af porten i NordicBet Ligaen, og ligner nu sammen med Esbjerg det bedste bud på en oprykker. Sådan lyder vurderingen fra NordicBet.

Den slumrende kæmpe i Nørreskoven er så småt ved at vågne op til dåd. Det må være konklusionen, hvis man forholder sig til Vejles tre første kampe i NordicBet Ligaen. Holdet har spillet modstanderne ud af banen. Senest gik det ud over Esbjerg, som ellers regnes for divisionens på papiret stærkeste hold.

Den overbevisende start har fået NordicBet til at trykke oddset på en Vejle-oprykning helt ned i 2 gange pengene. Før sæsonstarten stod selvsamme odds ellers i 4,25. Kun Esbjerg regnes i øjeblikket for større favoritter til at rykke op. Vestjyderne står i odds 1,70.

”Set over sæsonens første tre kampe, er Vejle det stærkeste hold i NordicBet Ligaen. Træner Adolfo Sormani har bragt struktur ind i holdet og er samtidig lykkedes med at få spillerne til at tro på projektet. Vejle ligner p.t. en sammenspillet og hårdtarbejdende enhed, og det kan bringe klubben rigtig langt”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Når vi fortsat holder Esbjerg som favoritter trods nederlaget til netop Vejle, så skyldes det, at vestjyderne har nogle økonomiske muskler, de kan bringe i spil i løbet af sæsonen. De kan forstærke truppen fra en hylde, hvor Vejle ikke kan være med. Derudover har Esbjerg også en masse erfaring, som over en hel sæson bør gøre sig gældende.”

Hvem rykker op i Superligaen 2018?

Esbjerg fB                           1,70

Vejle Boldklub                      2,00

Viborg                                  4,00

Vendsyssel FF                   4,75

Roskilde                              5,75

HB Køge                             6,00

FC Fredericia                      8,00

Nykøbing FC                      15

Fremad Amager                 15

Thisted                                18

Brabrand                             20

Skive                                   75

 

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – Danmark – NordicBet Liga

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum