Halsnæs Kommune - Erhverv

Nytårskur for erhvervet 2023

Del
Torsdag den 19. januar 2023 var Borgmester Steffen Jensen vært for årets nytårskur

Med godt 100 deltagere løb årets nytårskur for det lokale erhvervsliv af stablen i Gjethuset torsdag den 16. jannuar 2023. 

Borgmester Steffen Jensen bør velkommen og præsenterede Halsnæs Kommunes vision "Halsnæs i bevægelse", hvor fokus særligt er rettet på 1) øget bosætning, 2) natur og grøn omstilling, 3) uddannelse og 4) sundhed. 

Efter nytårstaffel og netværk gik Emilia van Hauen på scenen med et tankevækkende indlæg om generationsforskelle, og om hvordan de nye generationer tiltrækkes og tilknyttes til arbejdsmarkedet og får en god introduktion til arbejdslivet. 

Emilia van Hauens indlæg blev efterfulgt af paneldebat med tre lokale erhvervsdrivende, som arbejder strategiske med tiltrækning og tilknytning af unge under erhvervsuddannelse. Panelet bestod udover Jens Heding, Restaurant Knud, Kenneth Kammerdahl, Estrids Pleje og Jan Sørensen, Nordisk Stål af Tina Steinbrenner fra erhvervsskolen U/NORD. 

Aftenen afsluttedes med fejring af Gazellevirksomheder fra de forgangne tre år 2020, 2021 og 2022.

Gazelle 2020

Tømrer- og Murefirma Christian Hansen ApS

Elementmontøren ApS    

Baltic Shipping Company A/S

Gazelle 2021

Frydendals Dyreklinik ApS

Gazelle 2022

Solwang Design ApS

Danbolig Frederiksværk ApS

Erik Færgemann A/S

ITKLIK APS

Bøge Bjerg VVS ApS

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Halsnæs Kommune - Erhverv

Halsnæs Kommune - Erhverv
Halsnæs Kommune - Erhverv
Rådhuspladsen 1
3330 Frederiksværk

http://www.halsnaes.dk

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Nu sættes analysen af handelslivet i gang13.2.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Halsnæs Kommune har sat gang i en detailhandelsanalyse, som skal give kommunen og butikkerne et solidt grundlag for den fortsatte udvikling af handelslivet i kommunen og en forestående revision af kommuneplanen. Analysen gennemføres af det rådgivende firma Cowi, som i uge 8 til 9 vil indsamle data om detailhandelen i hele Halsnæs Kommune. Alle kommunens butikker vil blive besøgt af medarbejdere fra Cowi, som bl.a. vil indhente omsætningstal og registrere forretningernes størrelser. De indsamlede data er et vigtigt grundlag for analysen. Halsnæs Kommune fik sidst udarbejdet en detailhandelsanalyse i 2009 af konsulentvirksomheden ICP i forbindelse med kommuneplanrevisionen 2009. Detailhandelsanalysen skal nu vise, hvordan det er gået kommunens detailhandel siden da. Fakta om kommuneplanen: Kommuneplanen fastlægger rammerne for den fysiske planlægning i kommunen. Den udlægger muligheden for anvendelsen og udvikling af kommunens arealer og andre fysiske forhold i kommunen, for eksempel bol

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum