DIBS Payment Services A/S

Nyt webinar: Kom i gang med online betaling.

Del

Tidligere i dag blev vores tredje webinar i København afholdt og denne gang snakkede vi mere overordnet om online betaling. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kommer i gang med at modtage betaling online, hvad det vil sige at få en indløsningsaftale og hvad man kan bruge en partner til, så er dette webinar en rigtig god start. Morten og Mikael fra vores Salgsafdeling guider dig gennem hele processen og giver dig tips til, hvordan du nemmest og hurtigst kommer i gang med din webshop.

Vi er meget glade for den store opbakning og beklager at vi mødte lidt tekniske problemer i slutningen af webinaret, men det er jo charmen ved at sende live.

 

Q&A

Hvis man skal sælge varer i dk og sverige - vil nets som indløser kunne håndtere dette, da det også er sverige?
- Ja, der kan man sagtens bruge nets/teller da de også udbyder visa, mastercard, visa electron, amex, jcb og maestro.

Hvad med mine kunder som har udenlandske kort og ikke dankort?
- Så skal man blot lave en indløsningsaftale vdr. Visa, Mastercard, visa electron, amex, jcb og maestro

I sidste vindue af MobilePay, bekræftelsen - kan man da redirecte til sit websites egen ordrebekræftetlse?
- Det kan man, det er noget man selv styrer via sin accepturl - se alle vores parametre på techsitet: (http://tech.dibspayment.com/D2/Hosted/Input_parameters/Standard )

Samarbejder I ikke med Euroline som indløser?
- Jo, dem kan man også bruge som indløser ved os.

Billeder

Information om DIBS Payment Services A/S

DIBS Payment Services A/S
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1. tv.
2300 København S

70 20 30 77http://www.dibs.dk/

Om DIBS Payment Services

DIBS startede helt tilbage i 1998 og er i dag repræsenteret i 20 lande med over 15.000 kunder og over 1, 7 milliarder gennemførte betalinger. Med 18 års erfaring er vi de ledende eksperter inden for online betaling.

Vi er altid klar med de mest innovative løsninger -især på mobilen - og vi håndterer hver dag over en halv million online betalinger. Blandt vore kunder tæller nogle af de største virksomheder i e-handelsbranchen. På vores kontorer i hele Norden arbejder flere end 100 medarbejdere på at gøre online betaling endnu nemmere. Vi tilbyder alle populære betalingsmetoder, har den bedste lokale support og vi skræddersyr vores løsninger efter kundens behov.

Følg pressemeddelelser fra DIBS Payment Services A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DIBS Payment Services A/S

En »institution i dansk e-handel« fylder rundt: »Stort set alle danskere er i berøring med dem«25.7.2018 11:17pressemeddelelse

De kom 3 måneder før Google - og 7 år før Facebook. 20 år efter stiftelsen gør DIBS Payment Services status efter »en æra« på internettet, der ifølge ejerne Nets har taget betalingsvirksomheden på en startup-rejse fra pionér til en af de ledende kræfter på det danske marked. Men ifølge ledelsen er det langt fra slut: DIBS vil have hele Europa med.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum