Lolland Kommune

Nyt valgsted og udvidet frist for plakatnedtagning

Del

To valg står for døren, og i Lolland Kommune er der sket justeringer siden sidste valg. Afstemningsstedet Nakskov Øst er flyttet fra Stormarksskolen til Kompetencecenter Krogsbølle, og så får de frivillige i partierne lidt ekstra tid til at få valgplakaterne ned.

”Alle de gange vi har afholdt valg på Stormarksskolen, har der været klager over parkeringsmulighederne,” forklarer borgmester Holger Schou Rasmussen, der også er formand for valgbestyrelsen. ”Vi har derfor besluttet at flytte valgstedet til Kompetencecenter Krogsbølle, hvor der er meget bedre plads.”

Kompetencecenteret ligger på Løjtoftevej 205, så der er kun et par hundrede meter fra det tidligere til det nye valgsted.

Samtidig er valgdistrikterne nord for Nakskov blevet justeret. Efter kommunalvalget henvendte flere borgere sig til kommunen. De kunne ikke forstå, hvorfor de skulle køre fra deres bolig lige øst for Horslunde og helt til Nakskov for at stemme. Derfor er afgrænsningen mellem valgdistrikt Horslunde og valgdistrikt Stormarken / Krogsbølle blevet rettet ud, så vælgere nord for Vesterborg nu hører til Horslunde.

Alle vælgere, der bor nord for rute 9 og som ved tidligere valg har stemt på Stormarksskolen, opfordres til at tjekke deres valgkort, når de får dem.

”Og så besluttede vi at udskyde fristen for at nedtage valgplakater til Europaparlamentsvalget, så alt valgmateriale fra begge valg skal være fjernet senest 13. juni,” siger Holger Schou Rasmussen. ”Vi ved jo godt, at det er nogle få frivillige, der trækker læsset i partierne, så hvis det er nemmere for dem at tage det hele ned på én gang, så vil vi gerne give dem den mulighed.”

Nøgleord

Kontakter

Henrik Madsen
Valggeneral i Lolland Kommune
Tlf. 24 82 90 88

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

ENERGI & VANDs Mobile Science Center kommer til Lolland13.8.2019 09:34:02 CESTPressemeddelelse

Hvorfor er det vigtigt, at vores kloakker kan tage imod skybrud? Hvad møder man på turen gennem et kæmpe toilet og kloak? Og hvordan sparer vi på vandet i hverdagen? Det er nogle af de mange spændende udfordringer, som 4. klasserne i Lolland Kommunes folkeskoler og privatskoler får lov at udforske i hverdagene i uge 34. Her har Børne- og Skoleudvalget og REn Energi Lolland (REEL) arrangeret, at ENERGI & VAND kommer på Campus Nakskov med deres Mobile Science Center og et undervisningsforløb om vand og klimatilpasning. Andre nysgerrige kan opleve Mobile Science Center på Campus Nakskov lørdag den 24. august kl. 10-16, hvor der er åbent for alle.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum