LivaRehab

Nyt tilbud til udsatte midtjyske kvinder

Del

Mandag den 1. april åbner et nyt tilbud til udsatte kvinder i Aarhus, der har fokus på skadevirkninger fra prostitution, vold eller seksuelle overgreb.

LivaRehab Midtjylland ligger på 2. sal på Sønderallé 6 i Aarhus. Her tilbydes ambulante forløb for personer - alene og i grupper - med skadervirkninger efter prostitution samt for personer med senfølger efter incest, vold og seksuelle overgreb.

Forløbene er helhedsorienterede og tager udgangspunkt i den enkeltes behov og ønsker. Her tilbydes blandt andet socialrådgivning, støttende samtaler hos psykolog, gældsrådgivning og jobcoaching.

Centeret er blevet en realitet på grund af gavmild støtte fra Trygfonden og et godt samarbejde med Aarhus Kommune.

Læs tidligere omtale af stedet i Aarhus Stifttidende via dette link: https://stiften.dk/aarhus/Nyt-raadgivningscenter-aabner-i-Aarhus-Anonym-hjaelp-til-unge-udsatte-kvinder/artikel/553551

Direktør Flora Ghosh kan kontaktes på telefon 5371 6100 og yderligere info kan findes på livarehab.dk

Information om LivaRehab

LivaRehab
LivaRehab

2300 København S

53 71 61 00http://www.livarehab.dk

Følg pressemeddelelser fra LivaRehab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LivaRehab

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum