LivaRehab

Nyt tilbud til udsatte midtjyske kvinder

Del

Mandag den 1. april åbner et nyt tilbud til udsatte kvinder i Aarhus, der har fokus på skadevirkninger fra prostitution, vold eller seksuelle overgreb.

LivaRehab Midtjylland ligger på 2. sal på Sønderallé 6 i Aarhus. Her tilbydes ambulante forløb for personer - alene og i grupper - med skadervirkninger efter prostitution samt for personer med senfølger efter incest, vold og seksuelle overgreb.

Forløbene er helhedsorienterede og tager udgangspunkt i den enkeltes behov og ønsker. Her tilbydes blandt andet socialrådgivning, støttende samtaler hos psykolog, gældsrådgivning og jobcoaching.

Centeret er blevet en realitet på grund af gavmild støtte fra Trygfonden og et godt samarbejde med Aarhus Kommune.

Læs tidligere omtale af stedet i Aarhus Stifttidende via dette link: https://stiften.dk/aarhus/Nyt-raadgivningscenter-aabner-i-Aarhus-Anonym-hjaelp-til-unge-udsatte-kvinder/artikel/553551

Direktør Flora Ghosh kan kontaktes på telefon 5371 6100 og yderligere info kan findes på livarehab.dk

Information om LivaRehab

LivaRehab
LivaRehab

2300 København S

53 71 61 00http://www.livarehab.dk

Følg pressemeddelelser fra LivaRehab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LivaRehab

Reorganisering af LIVa's ledelsesstruktur15.1.2020 22:10:01 CETPressemeddelelse

Den 7. januar vedtog LIVa's medlemmer på en ekstraordinær generalforsamling at vælge en helt ny bestyrelse med advokat Christian Dahlager som ny forperson for bestyrelsen. Det skete efter samarbejdsvanskeligheder mellem den nu tidligere bestyrelse og direktionen, som blev afskediget ultimo 2019. Den nye bestyrelse har nu gennemgået forløbet op til, at den tidligere bestyrelse opsagde direktionen og kan ikke finde sagligt grundlag for afskedigelsen af direktionen. Forperson for LIVa, Christian Dahlager udtaler: –Det, der er angivet i opsigelserne, som begrundelse for at bringe ansættelserne til ophør, kan vi ikke finde grundlag for på baggrund af det materiale, vi har gennemgået. Vi er dog på ingen måder blinde for, at der har været udfordringer i forhold til arbejdsmiljøet i LIVa. Som bestyrelse ser vi det som vores vigtigste opgave, at LIVa er et godt sted for både brugere og medarbejdere. Bestyrelsen har valgt at reorganisere ledelsesstrukturen. Det skyldes også, at LIVa har været ig

Sociale måltider skal hjælpe voldsramte og tidligere prostituerede tilbage ind i fællesskabet31.10.2019 09:48:02 CETPressemeddelelse

Køkkendøren slås op for kogekunst og fællesspisning 4. november i LivaRehab Hovedstaden. Målet er at bringe udsatte borgere ud af isolationen og ind i fællesskabet gennem madlavning og samspisning. Tilbuddet sætter fokus på deltagernes ressourcer, ønsker og drømme. De sociale måltider er for mennesker, der har skadevirkninger efter vold, overgreb eller prostitution.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum