Aabenraa Kommune

Nyt sundhedsfremmemærke skal anerkende og motivere virksomheder

Del

Aabenraa Kommunes Sundheds- og Forebyggelsesudvalg har vedtaget et nyt sundhedsfremmemærke, som virksomheder i Aabenraa Kommune ud fra en række kriterier kan blive tildelt. Målet er at anerkende, motivere og fremme virksomhedernes indsats for sundhed på arbejdspladsen.

Alle virksomheder med adresse i Aabenraa Kommune er målgruppen for tildelingen af Aabenraa Kommunes nye sundhedsfremmemærke. I begyndelsen af 2023 bliver der åbnet for ansøgninger efter en række kriterier, og i april vil sundhedsfremmemærket blive overrakt virksomhederne ved en reception.

Det nye sundhedsfremmemærke er sat i verden for at anerkende virksomhedernes initiativer for at fremme sundheden på arbejdsmarkedet. Aabenraa Kommune er ligeledes den første kommune, der indfører et sundhedsfremmemærke.

- Sundhed og forebyggelse er vigtige elementer på enhver arbejdsplads, og derfor vil vi gerne gå i spidsen for at påskønne virksomhedernes arbejde for sundheden og dermed omsorgen for de ansatte. Hovedformålet er at skabe synlighed og opmærksomhed om de mange gode sundhedsinitiativer, der er rundt om på virksomhederne i Aabenraa Kommune, siger formand for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget, Jan Køpke Christensen og fortsætter:

- Med sundhedsfremmemærket tager vi nogle afgørende og nye skridt for at involvere og inspirere lokalsamfundet til at tage ansvar for vores alles sundhed. Jeg håber, at virksomhederne vil gå ind i det nye initiativ med optimisme og engagement, så vi sammen kan inspirere hinanden til at gøre endnu mere for at fremme sundheden i hele kommunen. Det er også vigtigt for mig at slå fast, at alle virksomheder kan søge mærket. Det er ikke henvendt specifikt til hverken store eller små virksomheder.

Sundhedsfremmemærket bliver en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor virksomheder hvert år skal ansøge om igen at få tildelt mærket.

Kontakter

Formand for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget, Jan Køpke Christensen, tlf.: 40 78 79 13; e-mail: jkch@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum