Haderslev Kommune

Nyt sundhedscenter indvies i Haderslev

Del

Den 16. august er der officiel indvielse af Sundhedscenter Haderslev. Hver en kvadratmeter i det store hus er nu fuldt udnyttet af regionale, kommunale og private tilbud.

Hen over sommeren er kommunale og regionale medarbejdere og private aktører rykket ind i Sundhedscenter Haderslev. Nu er det tid til, at stedet offcielt indvies. Det sker den 16. august kl. 15-17.

Festlighederne begynder kl. 15, hvor sundhedscentret indvies officielt med taler af borgmester H.P. Geil og regionsrådsformand Stephanie Lose. Derudover vil der være taler af udvalgsformand Børge Koch (Udvalget for Sundhed og Forebyggelse, Haderslev Kommune) og udvalgsformand Thies Mathiasen (Psykiatri- og Socialudvalget i Region Syddanmark). Derudover vil kunstneren Kristian Vodder fortælle om sin udsmykning af huset.

Centret er på godt 5.000 kvadratmeter, og hver en kvadratcentimeter er fuldt udnyttet, for interessen for at flytte ind i centret har været enorm.

”Sundhedscentret er borgernes hus, og jeg er stolt over, at vi sammen med regionen er lykkedes med at få samlet så mange kommunale, regionale og private tilbud under ét tag. Centret er et synligt bevis på, at vi kan rigtig meget, når vi arbejder sammen. Først og fremmest giver det god mening for borgerne, at tilbuddene nu er samlet, men også for medarbejderne har det stor betydning, at de kan arbejde tættere sammen på tværs af fag og afdelinger”, siger borgmester H.P. Geil.

”Borgerne i Syddanmark skal opleve et sundhedsvæsen, der er sammenhængende og nært på dem og deres hverdag. Det bidrager Sundhedscenter Haderslev til. Her er en lang række sundhedstilbud samlet helt tæt på borgernes liv, og det giver en tryg og sammenhængende behandling, hvor man ikke opdager, om det er kommunen eller regionen, der står bag”, siger regionsrådsformand, Stephanie Lose.

Efter talerækken vil der være en let forplejning og mulighed for at se hele huset. Alle er velkomne.

Hvis man ikke har mulighed for at deltage i indvielsen, men gerne vil have et nærmere kig på sundhedscentret, så vil der i september være et åbent hus-arrangement, hvor der også vil være god mulighed for at komme rundt og se nærmere på faciliteterne. 

FAKTA:
Sundhedscentret på Clausensvej er på godt 5.000 kvadratmeter. Det rummer en række kommunale og regionale tilbud.

Kommunen er flyttet ind med sundhedspleje, sygeplejeklinik, brugerhus, misbrugscenter, socialpsykiatri, træning og forebyggelse. Regionen er flyttet ind med lokalpsykiatri, jordemodercenter, vagtlæge, røntgen.

Derudover er der træningsrum, mødefaciliteter og køkken.

Foruden de regionale og kommunale tilbud er der også blevet plads til en ørelæge, børnespeciallæge, fodklinik og et privatpraktiserende lægehus.

Kontakter

Stephanie Lose (V)Regionsrådsformand

2533 0982

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Kommunerne fortæller om klima og oversvømmelser på sønderjysk dyrskue15.5.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

De sønderjyske kommuner er med, når Det Sønderjyske Fællesdyrskue afholdes i Aabenraa den 24. og 25. maj 2019. I år er Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev Kommuner gået sammen om en stand under temaet klima og oversvømmelser. Der er også vandleg for børnene, man kan møde en politiker og en naturvejleder og så kan man høre om, hvordan kommunerne nu bruger droner i deres vandløbsprojekter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum