Keepit A/SKeepit A/S

Nyt strategisk opkøb i den skandinaviske hostingbranche

Del

Zitcom der er supporteret af den internationale kapitalfond Waterland, har foretaget et strategisk opkøb af Surftown. Med overtagelsen konsoliderer Zitcom sin ledende position i Danmark og opnår samtidig en stærk position i Sverige.

Frederik Schouboe og Morten Felsvang. Stiftere af Surftown.
Frederik Schouboe og Morten Felsvang. Stiftere af Surftown.

Hostingselskabet Zitcom har købt Surftown af Cohaesio Group, der siden 1996 har arbejdet med IT-outsourcing, hosting og softwareløsninger.

Opkøbet er et led i en målrettet vækststrategi på det skandinaviske hostingmarked og betyder, at Surftown bliver en del af Zitcom A/S. Stifterne og ejerne af Cohaesio Group, Morten Felsvang og Frederik Schouboe, glæder sig over at have fundet den rette strategiske ejer til Surftown. Fremover vil de begge fokusere deres tid på cloud-to-cloud backup Keepit.com.

”Det har været sjovt, spændende og udfordrende at stå i spidsen for Surftown og nu se selskabet indgå i en stærk platform. Naturligvis er det vemodigt at skulle tage afsked med de mange dygtige kolleger, men vi ved også, at den nye ejer kan tilbyde en stærkere platform til den videre udvikling af forretningerne. Vi glæder os til fremover at fokusere 100% på vores cloud-to-cloud backup virksomhed, Keepit.com”, siger de samstemmende.

Stefan Rosenlund, CEO i Zitcom, glæder sig også over transaktionen og udsigten til at fortsætte væksten på det skandinaviske hostingmarked og udtaler:

"Vi er enormt stolte og glade for at kunne føje Surftown til vores voksende portefølje af hostingvirksomheder. I Zitcom er vores målsætning at blive den leverandør, som små og mellemstore virksomheder i Skandinavien henvender sig til, når de flytter deres forretning online. Med tilføjelsen af Surftown, der er kendt for sin gode support og dygtige medarbejdere, er vi kommet endnu nærmere den målsætning, ikke mindst fordi Surftown står stærkt på det svenske marked. ”

I forbindelse med transaktionen ændrer Cohaesio Group navn til Keepit Group under ledelse af Frederik Schouboe og Morten Felsvang.

Om Zitcom:

Zitcom er supporteret af den internationale kapitalfond Waterland, der igennem de seneste år har investeret kraftigt i den danske hostingbranche med flere lokale opkøb.

Med opkøbet af Surftown beskæftiger Zitcom 160 medarbejdere og betjener mere end 200.000 private og virksomhedskunder.

Om Surftown:

Surftown er førende indenfor webhosting, domæner og design af hjemmesider i både Danmark og Sverige. Surftown håndterer mere end 120.000 domæner for sine mere end 50.000 SMV-kunder.

Rådgivere

Ejerne af Surftown blev rådgivet af ABG Sundal Collier (M&A), Kromann Reumert (juridisk) og PwC (finansiel due dilligence).

Waterland, Zitcom og Sentia blev rådgivet af Accura (juridisk) og Deloitte Transaction Services (finansiel due dilligence).

Nøgleord

Kontakter

For Cohaesio Group:
Frederik Schouboe
freds@keepit.com
Tel: +45 27150160

For Zitcom:
Stefan Rosenlund
srn@zitcom.dk
Tel: +45 69 10 60 06

Billeder

Frederik Schouboe og Morten Felsvang. Stiftere af Surftown.
Frederik Schouboe og Morten Felsvang. Stiftere af Surftown.
Download

Links

Information om Keepit A/S

Keepit A/S
Per Henrik Lings Allé 4
2100 Copenhagen

http://www.keepit.com/

Keepit A/S er en del af Keepit Group (tidligere Cohaesio Group) tilbyder verdens førende cloud 2 cloud backup tjeneste af Microsoft Office 365, GSuite og Salesforce.com.