PDH Music

NYT SOLOALBUM OG TURNÈ FRA BJØRN FJÆSTAD

Del
Tilbage i 1996 bragede sangeren Bjørn Fjæstad og hans band BAAL gennem lydmuren med debut- albummet ”Sensorama”. Et album spækket med energi og storladne rockanthems som helt fortjent, gik rent ind hos det musikelskende folk.

Tilbage i 1996 bragede sangeren Bjørn Fjæstad og hans band BAAL gennem lydmuren med debut- albummet ”Sensorama”. Et album spækket med energi og storladne rockanthems som helt fortjent, gik rent ind hos det musikelskende folk.

Anmelderne kvitterede med 5 og 6 stjerner, ligesom det blev til flere Grammy-nomineringer.
BAAL fik, og har stadig, godt og grundigt fat i sit publikum med utallige koncerter og udgivelse af otte studie- og to livealbums.

Selvom Fjæstad havde rygende travlt med BAAL, teaterforestillinger og filmroller, var der nogle sange, der måtte skrives. I 2015 udgiver han sin første soloplade “Du Kender Intet Til Mig”. Et nærværende album der på smukkeste vis giver et indblik i en anden og mere følsom side af sangeren.

Nu udkommer hans andet soloudspil, der bærer titlen ”Uncover”. Albummet er, som titlen antyder, en samling favoritsange fra sangerens ungdom, der af forskellige årsager har sat sig fast.

Fjæstad giver, med respekt for originalversionen og sin særlige indlevelsesevne, sin fortolkning af sange der tidligere er fremført af forskellige kunstnere som The Cars, Meat Loaf, Dolly Parton, Bob Dylan, Gordon Lightfoot, Bee Gees med flere.

“Uncover” er en håndfuld sange fra min barndom og ungdom. Sange fra 60’erne, 70’erne og 80’erne som med deres stemmer og lyd vækkede nogle intuitive følelser, der blotlagde min umiddelbare længsel og afmægtighed, men heldigvis også min tro på det gode i mennesket trods mørket i min verden.

Nogle sange appellerede til min lyst til at favne verden og mine drømme i 70’erne, hvor jeg stod med udstrakte arme og luftguitar på en orange fløjlssofa og brugte en grydeske som mikrofon. Andre sange talte direkte ind i hjertet uden omsvøb, men med ord og sætninger jeg kun forstod intuitivt”,fortæller Bjørn Fjæstad, og fortsætter:

”Sangene er blot en del af soundtracket til mine ungdomsforelskelser og den uundgåelige ulykkelige kærlighed. Det er sange, der satte lyd på mine drømme, som fik mig til at glemme hverdagen for en stund.

Når jeg nu genbesøger disse sange, slår det mig, at i mine ungdomsår var det ikke teksterne, der rørte mig. Det gør de til gengæld nu, hvor mit midaldrende jeg opdager, at disse tekster også fortæller en historie om en personlig udvikling gennem et langt liv. Jeg ser teksterne klart og forstår i dag smerten bag dem. Derfor tager jeg sangene et sted henm, hvor de står mere nøgne - helt for sig selv - kun nænsomt ført på vej af et fantastisk indlevende orkester”.

Brødrene Lars og Troels Skjærbæk, Palle Hjort, Rene Damsbak og Eddi Jarl er musikerne bag Bjørn Fjæstad på ”Uncover”.

Live består opsætningen, foruden Fjæstad selv, af Lars Skjærbæk på guitar og Søren Møller på keys. Trioen turnéer i Danmark i september 2023.

Touren er som følger:

07.09 DEXTER. Odense

08.09 TOBAKSGAARDEN. Assens

09.09 GIMLE. Roskilde

14.09 RICHTER. Søborg

15.09 MANTZIUSLIVE. Birkerød

16.09 DR KONCERTHUSET - STUDIE 2. København S

21.09 SØNDERBORGHUS. Sønderborg

22.09 MUSIKHUSET AARHUS. Aarhus

23.09 TAASTRUP MEDBORGERHUS

Billetter i salg via: https://pdh.dk/tour/fjaestad/

Kontakter

Billeder

Links

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

JJ Paulo annoncerer sin første landsdækkende tour ’Mama I Made It’13.3.2023 16:00:00 CET | Pressemeddelelse

Blodet er afrikansk, sindet er midtjysk – og det musikalske udtryk og showmanship på scenen er af så høj international kvalitet, at den anerkendte BBC RADIO vært Raffaella Coleman, udtrykte: “JJ, you are an absolute star and when you blow up don’t forget about us”. JJ Paulo er født i Tanzania, hvor musik og dans ofte er et kollektivt anliggende, og hvor alle deltager. Sådan er det også til JJ Paulos koncerter. Her leveres afrikanske rytmer med selvtillid, charme, humor og ikke mindst én utrættelig energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne hos publikum. At være til én af JJ Paulos koncerter er som at få et kys af afrikansk kultur - en kultur Paulo ønsker at sprede i hele verden. Paulo har netop selvudgivet sin tredje ep ”JORAM”, som er blevet modtaget med et væld af roser fra blandt andet BBC Radio, MTV Africa og KEXP, som også sikrede ham en GAFFA forside. I Danmark er JJ Paulo gået fra at være en upcoming musiker til at blive en etableret musiker. Vejen hertil gik via et u

Gobs annoncerer efterårsdatoer på sin Knuste Hjerter Heler Aldrig Tour1.3.2023 16:00:00 CET | Pressemeddelelse

Gobs Knuste Hjerter Heler Aldrig Tour 2023 Gobs annoncerer endelig sin første landsdækkende turné ’Knuste Hjerter Heler Aldrig Tour’ som sker i kølvandet på sit nye album med samme navn, der har taget Danmark med storm og har ligget #1 på Spotify lige siden udgivelsen. Det sker allerede inden hans for længst udsolgte albumkoncert i DR Koncerthusets Studie 2 til marts. Udover på imponerende vis at have ramt mere end 100 millioner streams på Spotify igennem karrieren og at have haft flere sange på radiofladen, har Gobs med sit debutalbum fra 2022 ’INTET TIL ALT’ vundet “Årets Nye Artist” ved The Voice Awards. Han har også tidligere været nomineret i kategorien "Årets Nye Navn" til Danish Music Awards og Zulu Awards, ligesom debutkoncerten i Lille Vega i maj 2022 gik udsolgt på kun 14 dage. Gobs har efterhånden etableret sig solidt på den danske popscene med en perlerække af hits og samarbejder med nogle af de største i genren. Hans musikalske udvikling er kun gået en vej, og det samme er

Malte Ebert tilføjer endnu et ekstra show i København på sin kommende tour 'Mellem Himmel Og Jord'22.2.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

MALTE EBERT: MELLEM HIMMEL OG JORD DET KGL. TEATER, GAMLE SCENE 25. APRIL 2023 (UDSOLGT) DET KGL. TEATER, GAMLE SCENE 29. APRIL 2023 (UDSOLGT) DET KGL. TEATER, GAMLE SCENE 30. APRIL 2023 (UDSOLGT) TIVOLIS KONCERTSAL 3. MAJ 2023 (EKSTRA KONCERT) Efter at have udsolgt tre koncerter i Det Kgl. Teater, Gamle Scene på sin kommende turné ’Mellem Himmel og Jord’, annoncerer Malte Ebert endnu en ekstrakoncert, denne gang i Tivolis Koncertsal. Til foråret 2023 tager Malte Ebert sit musikalske show til nye højder i 5 af landets største byer og landets flotteste koncertsale. Efter de tre udsolgte koncerter i Det Kgl. Teater får man nu en ekstra chance for at opleve Malte Ebert i København, når han giver ekstrakoncert i Tivolis Koncertsal. Karakteristisk for 28-årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste. Han slog massivt igennem

The Sandmen tager på Forårs Tour25.1.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Live koncerter er omdrejningspunktet i Sandmens karriere og rent brændstof til den motor der har drevet Sandmen frem på vejene siden dag nr. 1. Der er spritnyt musik med på forårsturen i form af 3-4 nye sange fra det kommende album. De spiller naturligvis både det gamle og det nye materiale, og selvfølgelig også numre fra det seneste anmelderroste Himmelstormer album. Med et hav af pladeudgivelser og koncerter bag sig, fremstår Sandmen stadig som et kompromisløst, hårdtarbejdende, groovy og melodiøst band, med en direkte fremtoning af ren rock'n'roll. Glæd dig til en aften med det legendariske band. Se tourplan herunder, og køb din billet via: https://pdh.dk/tour/the-sandmen/ 31.03 KARROSSERIFABRIKKEN. Helsingør 01.04 TEATERBYGNINGEN. Køge 14.04 AMAGER BIO. Amager 15.04 TRAIN. Aarhus 20.04 SØNDERBORGHUS. Sønderborg 21.04 TØJHUSET. Fredericia 22.04 STARS. Vordingborg 27.04 PLATFORM K. Horsens 28.04 SKRÅEN I NORDKRAFT. Aalborg 05.05 MANTZIUSLIVE. Birkerød 06.05 GIMLE. Roskilde 12.05 TOBA

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum