Varde Kommune

Nyt ridestævne skal skaffe penge til Julemærkehjem

Del

Lørdag den 9. juni afholdes ridestævnet ”Rid med hjertet” for første gang. Alle indtægter går ubeskåret til Julemærkehjemmet Fjordmark.

VELGØRENHED

På lørdag afholdes ”Rid med hjertet” for første gang.

Det er rideklubben Langagergård, der afholder ridestævnet, og alle arrangører, dommere og øvrigt personale har sagt ja til at medvirke uden kompensation. Alle indtægter fra tilmeldinger og tilskuere går derfor ubeskåret til Julemærkehjemmet Fjordmark, der ligger i Kollund og tager sig af børn med trivselsproblemer.

Udover selve ridestævnet er der underholdning for tilskuerne i form af et western-show ved middagstid, ligesom der vil være en agility springbane for de mindste og mulighed for at få en træktur på ponyer. Derudover kan man se en række veteranbiler som fx en Jaguar C-type fra 1953 og en VW T2, der har været brugt som original servicevogn for Porsche under Le Mans. Der vil også være en pink Porsche 911 Iroc 3,0 med små 300 hk. på pladsen.

FAKTA

  • ”Rid med hjertet” afholdes lørdag d. 9. juni fra kl. 09.00. Adresse: Rideklubben Langagergård, Lerpøtvej 68, 6800 Varde.
  • ”Rid med hjertet” er udtænkt af Tommy Nielsen og er inspireret af konceptet ”Ræs med hjertet”, der tager udgangspunkt i motorsport fremfor ridning.
  • Kan man ikke deltage på dagen, kan man bidrage til det gode formål via MobilePay på 29 62 90 80 (tilhører Langagergaard). Skriv ”Rid med hjertet” i tekstboksen.

Kontakter

Tommy Nielsen
Arrangør, Rid med hjertet
60 39 03 20

Billeder

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- Det sydvestlige Jylland.
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- Visionen ”Vi i Naturen”.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum