Sparekassen SjællandSparekassen Sjælland

Nyt prioritetslån med femårigt renteloft

Del

Kunder i Sparekassen Sjælland og Sparekassen Fyn tilbydes nu et nyt attraktivt superboliglån – under navnet BoligprioritetFRI - med et renteloft i fem år på 1,5 %.

Rentesatsen er variabel og matcher alle nuværende tilbud fra andre udbydere af boliglån, fortæller administrerende direktør Lars Petersson, der slår fast, at Sparekassen Sjælland-Fyn-koncernen ser positivt på konkurrencen på boligmarkedet.

”Vi hilser konkurrencen på det danske boligmarked mere end velkommen. Sparekassen Sjælland-Fyn-koncernens markante indlånsoverskud på mere end fem mia. kr. giver os en betydelig konkurrencefordel. Det er således en fin forretning for koncernen at tilbyde attraktive prioritetslån med renteloft til kunderne, der samtidig kan glæde sig over et super godt tilbud, som vi er glade for at lancere,” fortæller administrerende direktør Lars Petersson.

Oplysninger om Sparekassen Sjælland-Fyn-koncernen
Sparekassen Sjælland-Fyn-koncernen består af moderselskabet Sparekassen Sjælland-Fyn A/S og datterselskaberne Sparekassen Fyn A/S og Sjælland Ejendomme A/S.

Koncernens formål: ”Vi vil bidrage til at gøre Sjælland, øerne og Fyn til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed”.

Fakta om koncernen

  • 42 filialer fordelt på Sjælland og Fyn
  • 553 medarbejdere
  • Indlån 14.901 mio. kr.
  • Udlån 9.703 mio. kr.
  • Balance 18.728 mio. kr.
  • Kapitalprocent 15,9 %

For yderligere information 
Kontakt presse- og direktionsrådgiver Jan Løve
40 10 76 44, jal@spks.dk

Nøgleord

Information om Sparekassen Sjælland

Sparekassen Sjælland
Sparekassen Sjælland
Isefjords Alle 5
4300 Holbæk

59 48 11 11https://www.spks.dk/

Sparekassen Sjælland er landets ældste sparekasse - grundlagt i 1825.

Sparekassens vision er at medvirke til at gøre Sjælland til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

Med 31 privatfilialer og to erhvervscentre på Sjælland er Sparekassen Sjælland et stærkt lokalt alternativ, der tager medansvar i lokalområderne. 

Sparekassen Sjælland og Sparekassen Fyn udgør sammen Sparekassen Sjælland-Fyn-Koncernen.

Følg pressemeddelelser fra Sparekassen Sjælland

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparekassen Sjælland

Sparekassen Sjælland åbner Hot-Spot i Hundested11.10.2016 16:42pressemeddelelse

Lokalsamfundet i Hundested står uden pengeinstitut, men det gør Sparekassen Sjælland nu noget ved, når landets ældste sparekasse til december i år åbner en ny lokal afdeling - et såkaldt sparekasse Hot-Spot - på Jernbanegade 2. Vi ser frem til at være en aktiv del af fællesskabet og lokalsamfundet i Hundested, og vi har derfor ansat to lokalt forankrede rådgivere med års erfaring for udviklingen og levevilkårene i Hundested. Vores etablering i Hundested er også et udtryk for vores ønske og strategi om at være hele Sjællands sparekasse også i de mindre lokalsamfund”, siger administrerende direktør i Sparekassen Sjælland Lars Petersson. Hvad er et sparekasse Hot-Spot? Sparekassens Hot-Spot i Jernbanegade 2 i Hundested kommer til at indeholde en særlig lobby, hvor alle med betalingskort kan lukke sig ind døgnet rundt. Lobbyen er blandt andet udstyret med automatiske betjeningsmuligheder, der for eksempel kan imødekomme detailhandelens behov for møntruller og optælling og indbetaling af mø

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum