Danske Spil A/S

Nyt par blander sig i favoritfeltet til ’Vild med dans’ – Holst og Rønne glider ned ad listen

Del

Tre par deles om den tvivlsomme favoritrolle til at ryge ud som de næste.

Med seks par tilbage i ’Vild med dans’ er der et par, der skiller sig ud som favorit til at vinde TV 2’s underholdningsprogram.

Og det er ikke Lise Rønne og Silas Holst, som ellers har været Danske Spils favorit lige fra starten af dansekonkurrencen.

- Det skyldes især dommernes bedømmelse af parrene, hvor Rønne og Holst ikke har ligget så godt til i de seneste programmer, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil.

Nu er det i stedet Pernille Bluhme og Morten Kjeldgaard, der topper favoritlisten med odds 1,80 på en ’Vild med dans’-sejr.

Derefter kommer Jimilian Ismaili og Asta Björk, der gradvist har overbevist dommerne – og Danske Spil – om deres kunnen på dansegulvet. Der er odds 4 på en sejr til dem, mens Lise Rønne/Silas Holst giver pengene 6 gange igen for en samlet sejr.

Hvem ryger ud?
I den sidste halvdel af oddse-tabellen ligger Michelle Kristensen/Mads Vad, Micki Cheng/Jenna Bagge og Mascha Vang/Thomas Evers Poulsen.

Derfor er det naturligt nok også dem, der er de tre favoritter til at forlade ’Vild med dans’ efter fredagens svingom.

Førstnævnte par løber med odds 2,20 med den tvivlsomme ære som favorit til at blive stemt ud, mens der er odds 2,85 på, at det sker for Cheng/Bagge og odds 4,50 på Vang/Evers.

Yderligere info:
-Peter Emmike Rasmussen, oddssætter i Danske Spil, mail: per@danskespil.dk, tlf: 29455176
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum