Klimarådet

Nyt notat om global strategi 16. november

Del
I et nyt vurderingsnotat kommenterer Klimarådet den tidligere regerings globale strategi. Vurderingsnotatet er tilgængeligt nu for journalister i klausuleret form.

Onsdag d. 16. november kl. 12 offentliggør Klimarådet et vurderingsnotat med sine kommentarer til den globale strategi, den daværende regering udgav i september.

Strategien beskriver Danmarks internationale klimaindsats de seneste år og oplister udvalgte prioriteter og indsatser for de kommende år.

Et klausuleret vurderingsnotat er nu tilgængeligt for journalister. Journalister, der ønsker en klausuleret version af notatet, kan sende en mail med navn og medie til presse@klimaraadet.dk.

For aftale om interview kontakt Klimarådets presseafdeling på presse@klimaraadet.dk eller på telefon 23 25 00 45.

Kontakter

Information om Klimarådet

Klimarådet
Klimarådet
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

https://klimaraadet.dk/

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske på en omkostningseffektiv måde, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde velfærd og udvikling.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

Ny analyse fra Klimarådet: Landbruget får brug for både strukturel omstilling og flere klimateknologier20.2.2023 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

En ny analyse fra Klimarådet viser, at en drivhusgasafgift kan motivere landbruget til at implementere kendte klimaløsninger som fx at investere i gylleforsuring og plante mere skov. Men det er ikke nok til at nå landbrugets klimamål i 2030. Der bliver brug for både nye teknologier og ændringer i produktionen. Det vil en afgift på udledningerne heldigvis også bidrage til.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum