Nyt netværk vil række ud til familier i Aalborg Øst

Del

Fællesskab, spisning og aktiviteter for både børn og voksne er på programmet i Familienetværket Aalborg Øst, som starter op den 6. september 2022. Netværket er et partnerskab mellem Frikirken International Church og Blå Kors Danmark.

Familienetværket Aalborg Øst holder åbningsfest den 6. september 2022. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Aalborg Øst holder åbningsfest den 6. september 2022. Foto: Jens Peter Engedal.

Familier og enlige bliver mødt med åbne arme og masser af nærvær i et fællesskab med andre mennesker, der også kender til en hverdag med forskellige udfordringer som fx ensomhed, skilsmisse, presset økonomi eller sygdom. 

Det er tanken bag Familienetværket Aalborg Øst, som starter op tirsdag den 6. september. Familienetværket er et gratis tilbud til familier og enlige og drives i partnerskab mellem Frikirken International Church og Blå Kors Danmark.

Kelvin Sam, der er projektleder for det nye familienetværk, håber, at netværket bliver taget godt imod i Aalborg Øst:

"Vi vil gerne være et lokalt netværk i østbyen og gøre en forskel for de mennesker, der bor her. Familienetværket er for alle, som har brug for netværk, omsorg og socialt samvær. Vi vil gerne skabe et rum, hvor alle kan komme, lige meget hvem de er, og hvor de i er i deres liv. Alle er velkommen," siger han.

Festlig opstart med hoppeborg og tryllekunstner

Familienetværket mødes tirsdage i lige uger fra kl. 16.30 - 19.00 i kirkens lokaler på Troensevej 9 i Aalborg. 

Når familierne mødes, vil der være plads til sjov og hygge og også kreative aktiviteter for både børn og voksne og inspiration til hverdagen. Der vil være andagt for dem, der har lyst. Det er gratis for familierne at deltage i spisning og aktiviteter.

Til opstartsfesten den 6. september har kirken arrangeret hoppeborg, snacks til børn og voksne og underholdning med en tryllekunstner. Hvis man ønsker at deltage i fællesspisning, skal man tilmelde sig til Kelvin Sam på tlf. 21 20 84 12 eller kes@blaakors.dk senest den 4. september.

Familienetværket Aalborg Øst er det fjerde familienetværk i Aalborg, som Blå Kors driver i partnerskab med en lokal kirke. 

"Vi har rigtig gode erfaringer med, at familienetværkene kan række ud til mange udsatte mennesker i nærområdet og tilbyde et godt netværk og ofte også konkret hjælp til udfordringer i hverdagen, derfor er vi meget glade for det nye partnerskab med Frikirken International Church, som giver os mulighed for at hjælpe sårbare familier og enlige i Aalborg Øst," siger generalsekretær i Blå Kors Danmark Christian Bjerre.

Billeder

Familienetværket Aalborg Øst holder åbningsfest den 6. september 2022. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Aalborg Øst holder åbningsfest den 6. september 2022. Foto: Jens Peter Engedal.
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum