Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Nyt medlem af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Del

Når Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse mødes næste gang den 3. februar 2021, vil Kathrine Forsberg deltage som medlem for første gang.

Kathrine Forsberg. Foto: Jens Berthelsen, Atea
Kathrine Forsberg. Foto: Jens Berthelsen, Atea

Fungerende erhvervsminister Dan Jørgensen har netop udpeget Kathrine Forsberg som nyt medlem af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Udpegningen sker på baggrund af indstilling fra Dansk Erhverv.


Til daglig er Kathrine Forsberg administrerende direktør i Atea A/S, der er førende udbyder af it-infrastruktur. Hun er desuden medlem af Dansk Erhvervs bestyrelse.


I Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse erstatter Kathrine Forsberg Mette-Marie Harild, der trådte ud af bestyrelsen ved årsskiftet.


En stor tak til Mette-Marie Harild for arbejdet i bestyrelsen – og velkommen til Kathrine Forsberg!

Nøgleord

Billeder

Kathrine Forsberg. Foto: Jens Berthelsen, Atea
Kathrine Forsberg. Foto: Jens Berthelsen, Atea
Download

Links

Information om Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Vejlsøvej 29
8600 Silkeborg

3529 1700https://erhvervsfremmebestyrelsen.dk/

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse skal bidrage til at styrke udviklingen i dansk erhvervsliv. Det sker ved at fremme en sammenhængende, efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark.   

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse igangsætter og finansierer decentrale erhvervsfremmeindsatser, der tager højde for forskelle i de regionale og lokale erhvervsmæssige udfordringer, muligheder og prioriteter.

 

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum