home a/s

Nyt mægler-koncept: Bo i boligen inden du køber

Del

Ejendomsmæglerkæden Home lancerer ’hotel-tilbud’ til køberne. Nu kan du som køber teste din drømmebolig, inden du skriver under. ’The Home hotel’ åbner i dag

Ingen har – indtil nu – kunnet give boligkøberne den ultimative tryghed, om boligen er den rette - nemlig at prøve den. Det bliver muligt nu med 'The Home hotel'. Foto: Home
Ingen har – indtil nu – kunnet give boligkøberne den ultimative tryghed, om boligen er den rette - nemlig at prøve den. Det bliver muligt nu med 'The Home hotel'. Foto: Home

Hvad vil du sige til at få en overnatning i det hjem, du kunne tænke dig at købe?

For langt de fleste danskere er boligkøbet livets største økonomiske beslutning, og mange lader sig derfor mandsopdække af bankrådgiver, køberrådgiver og andre rådgivere i købsprocessen.

Men ingen har – indtil nu – kunnet give køberne den ultimative tryghed, om boligen er den rette.

Nemlig at rulle gardinet op i soveværelset efter en god nats søvn, kigge ud af køkkenvinduet over en kop kaffe og lytte til omgivelserne fra terrassen.

Et banebrydende nyt koncept fra Home giver nu mulighed for, at boligkøbere også får sjælen og sanserne mere med. Home lancerer i dag pilotprojektet ’The Home hotel’, hvor danskere på boligjagt kan tilbringe det meste af et døgn i huset, sommerhuset eller lejligheden inden køb.

Testkør huset inden underskrift som bilen

- På samme måde som de fleste danskere har haft en god prøvetur før bilkøbet, vil vi i Home også give boligkøbere mulighed for at overnatte i den måske kommende bolig, siger adm. direktør Uffe Drejer i Home-kæden med over 180 butikker i hele landet.

Sælger og mægler aftaler, om det er en mulighed på ejendommen. Det vil typisk være et tilbud, som sælger og mægler kan give en køber i forbindelse med en seriøs dialog om et muligt køb.

Idéen har rumlet i baghovedet i flere år hos mæglerkæden, men først nu er det praktiske og forsikringsmæssige koncept klar til en afprøvning i virkeligheden – at tage boligsøgningen fra fremvisning til oplevelse.

- Det er en stor beslutning, en af de største, i livet at købe bolig, og vi gør det efter måske et eller to korte besøg på en fremvisning. Det fungerer, fordi det er sådan, det er, men vi ønsker nu, at vores mæglere i særlige situationer kan tilbyde udvalgte købere den unikke oplevelse at prøvebo med alle sanser, inden de tager den store beslutning, siger Uffe Drejer.

Mange har prøvet Airbnb

Tiden er også moden, mener Home og peger på, at mange har prøvet at leje et privat hjem eller udleje egen bolig via forskellige tjenester som f.eks. Airbnb.

- Vi har over 100.000 bolighandler om året i Danmark uden muligheden for at prøve boligen, og i langt de fleste handler vil det fortsat være sådan. Men vi tror, at tanken om at bo der inden har strejfet de fleste købere, og ingen har tilbudt det før. Nu tester vi, om det er noget vores kunder har lyst til at tilbyde. Alle boligejere har været købere engang, så det er min forventning, at mange vil se positivt på muligheden, siger Home-direktøren.

Udvalgte butikker lægger hus til første ’Home hotel’

’The Home hotel’ afprøves som et pilotprojekt det kommende år og testes af i et mindre antal udvalgte home-butikker. 

Ud fra de erfaringer, som man indsamler fra sælgere, købere og de lokale ejendomsmæglere vil Home beslutte, om ’The Home hotel’ rulles ud i hele landet som en fast del af Home-konceptet.


Sådan tjekker du ind på ’The Home hotel’

Fakta om ’The Home hotel’

 • Pilotprojekt det kommende år.
 • Det er sælger, der i samråd med mægler vælger, om de vil tilbyde den ekstra service med en overnatning på ’The Home hotel’ – og en overnatning vil typisk komme på tale efter flere fremvisninger og særlig interesse fra en køber.
 • En overnatning på ’The Home hotel’ er gratis for køber.
 • Som man kender det fra andre hoteller, vil oplevelsen med boligen blive suppleret med kendte hotelremedier som shampoo, slippers og en concierge-service, så man bare skal koncentrere sig om at finde ud af om villaen, lejligheden eller sommerhuset også føles som det helt rigtige sted at komme hjem.
 • Boligen må max. bookes til to voksne personer – og det er ikke muligt at invitere gæster eller håndværkere under opholdet.
 • Køber har efter sit ophold samme mulighed som alle andre for at tegne en ejerskifteforsikring hos Homes forsikringspartnere Gjensidige og Dansk Boligforsikring.

Nøgleord

Kontakter

Michael DalsagerTalsperson - senior kommunikationskonsulent - presseservice & analyse

Tlf:2043 3614mida@home.dk

Billeder

Ingen har – indtil nu – kunnet give boligkøberne den ultimative tryghed, om boligen er den rette - nemlig at prøve den. Det bliver muligt nu med 'The Home hotel'. Foto: Home
Ingen har – indtil nu – kunnet give boligkøberne den ultimative tryghed, om boligen er den rette - nemlig at prøve den. Det bliver muligt nu med 'The Home hotel'. Foto: Home
Download
Download
Download

Links

Information om home a/s

home a/s
home a/s
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj

+45 86154300http://home.dk/

home-kæden - kort fortalt

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark.

Det er homes mission at være ejendomsmægler for alle, der flytter.
I home hjælper vi dig godt på plads i boliglivet.

 • home er en af landets mest kendte ejendomsmæglerkæder
 • home blev stiftet den 1. august 1989
 • home omsætter årligt boliger for en værdi af 30-35 mia. kr.
 • home har over 900 ansatte
 • home er en franchise-kæde
 • home har ca. 120 franchisetagere
 • home har 185 home-butikker fordelt over hele landet**
 • homes ejendomsmæglere formidler også lejeboliger
 • home har særligt uddannede køberrådgivere
 • home har 4 servicecentre, hvor specialister klarer alt papirarbejdet i handlen.

Find nærmeste home-forretning her, eller ring på tlf. 8615 4300.


Kom godt hjem!

*  Kilde: Analyseinstituttet YouGov, brandtracking.
** medio 2022.

Følg pressemeddelelser fra home a/s

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra home a/s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum