Wella Fund

Nyt initiativ skal støtte og hylde de lokale frisører

Del

Det har været en hård tid for frisørbranchen og alle dens kunder, og det er baggrunden for Wella Companys ønske om at skabe forandring. Derfor blev Wella Fonden etableret. Med dette initiativ har frisørsaloner mulighed for at vinde 1 års forbrug af Wella-produkter til en værdi af op til 500.000 kr. (baseret på salonens størrelse).

Wella Fund er navnet på et nyt initiativ, som lanceres i hele Norden i 2022. Initiativet skal sætte fokus på frisørbranchen ovenpå en hård tid og hylde frisørerne i hele landet, som spiller en stor rolle i hverdagslivet for de fleste mennesker.

”Vi vil gerne vise vores støtte ved at give tilbage til både industrien og lokalsamfundet. En frisørsalon er så meget mere end et sted, du klipper, farver og styler dit hår. Det er et sted, hvor mennesker mødes, livshistorier deles, og hvor der sker virkelige forandringerbåde indeni og udenpå. De lokale saloner opbygger tætte relationer til deres kunder og skaber loyalitet år efter år”, fortsætter Kenneth Lundskov, landechef i Danmark.

Wella Fund handler om at fortælle historien og vise taknemmelighed over for frisørbranchen med fokus på de lokale frisørsaloner. Med stiftelsen af Wella Fund har frisørsaloner mulighed for at vinde 1 års forbrug af Wella-produkter til en værdi af op til 500.000 kr. (baseret på salonens størrelse). Alle kan dermed sætte en stemme på og nominere deres frisørsalon, som kan ende med den store præmie og ikke mindst hyldest.

"Jeg er taknemmelig for at være en del af Wella Fund-initiativet, der fokuserer på en industri, der har kæmpet sig igennem en udfordrende tid og kan hjælpe et samfund med at bevare en vigtig institution”, siger Connie Mikkelsen, Formand for dofk og jurymedlem.

Nomineringsperioden er åben fra 17. maj til 7. august. Finalister kan nomineres fra 26. august til 30. september.
Vinderen findes den 7. oktober.

For information eller spørgsmål, kontakt venligst PR1 v/ rikke@pr1.dk

 

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Wella Fund

Om Wella Company

Wella Company er et af verdens førende skønhedsfirmaer, bestående af en familie af ikoniske mærker, såsom Wella Professionals, OPI, Sebastian Professionals, Nioxin og ghd. Med 6.000 ansatte globalt og tilstedeværelse i over 100 lande ønsker Wella Company og dets brands at gøre det muligt for forbrugerne at se og mærke sig selv gennem styrken af positive forandringer. Wella Company er skabt og designet til nutidens og morgendagens skønhedsjunkies og er forpligtet til mangfoldighed og inklusion, bæredygtighed og andre sociale spørgsmål. Mere information om Wella Company kan findes her: www.wellacompany.com.

Følg pressemeddelelser fra Wella Fund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.