Blå Kors DanmarkBlå Kors Danmark

Nyt hus med mere plads: Barnets Blå Hus i Aars inviterer til indvielsesfest

Del

Tre gange så meget plads og en kæmpe have. I Barnets Blå Hus Vesthimmerland i Aars glæder man sig over at være flyttet i større lokaler, som giver nye muligheder for at hjælpe børn og familier fra hjem med alkohol- og stofmisbrug. Flytningen bliver fejret torsdag den 18. juni med åbent hus.

Det er i villaen her på Vølundvej i Aars, at Barnets Blå Hus er rykket ind.
Det er i villaen her på Vølundvej i Aars, at Barnets Blå Hus er rykket ind.

Bålhygge, grillede pølser og leg på græsplænen. Der er mange kvadratmeter have at boltre sig på i Barnets Blå Hus' nye omgivelser.

Den 1. maj flyttede Barnets Blå Hus Vesthimmerland i Aars, som er et behandlingstilbud og mødested for børn fra hjem med alkohol- og stofmisbrug og deres familier, fra mindre lokaler på Banegårdsvej til en 285 kvadratmeter stor villa på Vølundsvej 10. 

Flytningen og indvielsen af de nye lokaler bliver fejret torsdag den 18. juni, hvor alle interesserede er inviteret til åbent hus fra kl. 9.30-15.00. Borgmester Per Bach Laursen klipper snoren over, og der vil blive serveret rundstykker og kage i løbet af dagen. 

"Børnene og familierne er fuldstændig vilde med huset og nyder, at kunne lege i haven. Familierne har været så søde til at hjælpe.. Mange af forældrene i forældregruppen fyldte deres biler og flyttede alle tingene herhen," siger Ole Smed, som glæder sig til at vise hus og have frem:

"Det giver plads til, at vi sammen med familierne kan udvikle os. Vi er rigtig taknemmelige for, at Vesthimmerlands Kommune har givet os en håndsrækning og hjulpet os med at gøre flytningen mulig."

Plads til nye aktiviteter udendørs

Aktiviteterne i Barnets Blå Hus, som for eksempel terapigrupper, er nu oppe at køre igen efter at have været lukket ned i en periode på grund af situationen med coronavirus. 

Den seneste tid har mange af aktiviteterne foregået udendørs, og det har inspireret til at gøre brug af den nye have: 

"Vi vil gerne arbejde i retningen af at lave mere naturterapi og sociale aktiviteter i naturen, så vi får brugt udefaciliteterne. Det nye hus og den store have giver vores familier, spædbørn, børn og unge optimale rammer til leg, hygge og læring," siger leder Ole Smed. 

Barnets Blå Hus Vesthimmerland åbnede i august 2016 og er et gratis tilbud målrettet børn og familier med misbrug inde på livet. I dag tæller huset fire ansatte, omkring 20 frivillige og en støtteforening. 

Den lokale kunstner Peer Poulsen vil i forbindelse med indvielsen overrække et maleri til Barnets Blå Hus, som bliver afsløret på dagen. 

Kontakter

Billeder

Det er i villaen her på Vølundvej i Aars, at Barnets Blå Hus er rykket ind.
Det er i villaen her på Vølundvej i Aars, at Barnets Blå Hus er rykket ind.
Download
I haven er der masser af plads til hygge ved bål og leg på græsplænen.
I haven er der masser af plads til hygge ved bål og leg på græsplænen.
Download
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum