Region Hovedstaden

Nyt hurtigteststed i København åbner torsdag 18 november

Del

I morgen åbner et nyt hurtigteststed midt i København på Ofelia Plads. Bliv testet fra kl. 8.

Fra torsdag den 18. november kan borgere i Region Hovedstaden går til Ofelia Plads i København og få en coronatest. Copenhagen Medical, der driver hurtigtestcentrene for Region Hovedstaden, åbner nemlig endnu et hurtigtestcenter på adressen Kvæsthusbroen, 1250 København.

Centret har kapacitet til at teste ca. 12.500 borgere om dagen og åbningstiden er 8-20 i hverdagen og 10-18 i weekenden.

- For at få styr på smitten er testkapaciteten på både PCR-test og kviktest øget på rekordtid de seneste uger. Det har kun kunnet lade sig gøre, fordi vi har et virkelig godt og tæt samarbejder med regionens kommuner og Copenhagen Medical, der driver hurtigteststederne her i regionen. Det nye teststed ligger helt centralt og er et af de steder, som mange borgere, der bor og arbejder i København, vil få glæde af, siger Pernille Lohse, chef i Testcenter Danmark, Region Hovedstaden.

Alle kommuner skal have mindst et PCR-teststed og ét hurtigteststed. I Region Hovedstaden er der lige nu 39 PCR-teststeder og 33 hurtigsteder.

Vælg altid PCR-test, hvis du har symptomer eller er nær kontakt. Bestil tid til PCR-test på coronaprover.dk

Se adresser og køtid på Copenhagen Medicals hjemmeside 
Se oversigt over PCR-teststeder på Region Hovedstadens hjemmeside 
Se oversigt over alle teststeder i hele landet

Yderligere information:

Kontakt Region Hovedstadens pressevagt på 70209588 og presse@regionh.dk

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum