Sennheiser

NYT HEADSET TIL DE SERIØSE GAMERE

Del

Sennheiser introducerer GSP 600 – medrivende lyd i særklasse

Seriøse gamere har brug for seriøst udstyr. Sennheisers nye, professionelle gaming-headset GSP 600 gengiver lyd med kirurisk præcision. GSP 600 er en opdateret version af det anmelderroste gaming-headset GAME ZERO. Det akustisk lukkede GSP 600 er designet til at forbedre din gaming-præstation og overgår sin forgænger med endnu bedre lyd, krystalklar kommnunikation, højere komfort og holdbarhed. Ørekopperne har et ergonomisk design, og hovedbøjlen er justerbar, hvilket giver en fremragende komfort. Bevægelsesfriheden sikres af det stabile metalhængselsystem, der sørger for perfekt pasform, så du kan fokusere og opleve en toppræsterende lydpræstation.

Med et nyt og forbedret højttalersystem leverer GSP 600 suveræn lydgengivelse, så du kan høre alle detaljer og reagere endnu hurtigere. Den varme, dybe bas forstærker virkningen af gaming-oplevelsen uden at overdøve det velregulerede mellemområde og de høje frekvenser med mange fine detaljer.

GSP 600 har en avanceret, støjreducerende mikrofon i broadcast-kvalitet, der minimerer baggrundsstøj og gør, at dine medspillere kan høre dig klart og tydeligt. Det sikrer fejlfri og overlegen team-kommunikation under dine spil. Du kan mute dig selv ved at løfte mikrofonarmen til lodret position. Regulering af lydstyrken er integreret i den ene ørekop, så du nemt og hurtigt kan styre volumen.

Enestående komfort

Takket være sit ergonomiske design sørger GSP 600 for enestående komfort til dem, som spiller over lange perioder. De nye ørepuder er lavet af et afkølende ruskindslignende materiale, som forhindrer, at ørepuderne klæber til din hud i kampens hede. Derudover giver kunstlæderet omkring kanterne en forbedret, passiv støjdæmpning.

Det nye GSP 600 er udstyret med en ny, justerbar hovedbøjle, der tilpasser kontakten med hovedbunden, samt et avanceret metalhængselssystem. Den nye system forbedrer pasformen til endnu flere ansigtsformer, så den både passer til brede og smalle kæber.

GSP 600 leveres med udskiftelige kabler, så du kan bruge headsettet på flere enheder som for eksempel PC, Mac og konsoller med en 3,5 mm jack-indgang. Du kan også bruge det sammen med mobiltelefoner og tablets, når du er på farten.

GSP 600 er i handlen fra slutningen af januar 2018 til vejl. udsalgspris på 1.845 kr.  Ligesom alle andre Sennheiser-produkter leveres GSP 600 med to års international garanti.

Nøgleord

Kontakter

Halo. agency
Andreas Hedensten
Tlf.: 28926494
Email: andreas.hedensten@haloagency.dk

Billeder

Information om Sennheiser

Om Sennheiser

Lydspecialisten Sennheiser er en af verdens førende producenter af høretelefoner, mikrofoner og trådløse transmissionssystemer. Med hovedsæde i Wedemark tæt på Hanover, Tyskland, har Sennheiser sine egne produktionsfaciliteter i Tyskland, Irland og i USA og er aktiv i mere end 50 lande. Virksomheden har 20 salgsdatterselskaber og veletablerede handelspartnere, og leverer innovative produkter og banebrydende lydløsningerskræddersyet til kundernes behov. Sennheiser er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1945. Den har i dag 2.800 medarbejdere rundt i verden som deler en passion for lydteknologi.  Daniel Sennheiser og Dr. Andreas Sennheiser har som den tredje generation af familien taget sig af virksomheden siden 2013. I 2016 havde Sennheiser Group en omsætning på 658,4 millioner euro. www.sennheiser.com

Følg pressemeddelelser fra Sennheiser

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sennheiser

SENNHEISER LANCERER DERES FØRSTE HIGH-END SIKKERHEDSHEADSET23.11.2017 15:25pressemeddelelse

Sennheiser er gået sammen med sikkerhedsfirmaet Kudelski Group om at udvikle et Bluetooth-headset med hardwarebaseret kryptering, der giver sikker end-to-end-stemmekommunikation mellem headsets. Det nye Secure Headset giver brugeren sikker VoIP-kommunikation til kompatible mobile enheder ved at integrere WHITE NOISE-kryptering i selve headsettet. Dette sikrer, at al kommunikation mellem headsettet og den forbundne mobilenhed ikke kan blive aflyttet. Løsningen understøtter højeste sikkerhedsniveau og komplet beskyttelse af samtaler og tekstbeskeder.

Suveræne hovedtelefoner fra Sennheiser31.10.2017 07:00pressemeddelelse

Audiospecialisten Sennheiser redefinerer endnu engang kompakt audiofil lyd, der kan tages med hvor som helst – med en ny generation af de banebrydende IE 800 in-ear-hovedtelefoner. De nye IE 800 S løfter arven fra en moderne klassiker med forbedret akustik på både diskant og bas. Comply™ memory-skum i øreadapterne sikrer en overlegen komfort, mens et bredere udvalg af kabler lever op til kravene fra selv den mest kvalitetsbevidste audiofile lytter. IE 800 S er designet og håndfremstillet i Tyskland, og har et nyt diskret udseende med en moderne matsort finish.