OKNygaard A/S

Nyt grønt mandskab i Favrskov Kommune

Del

Nu begynder foråret, og sammen med det kommer også nyt mandskab til Favrskov Kommune. OKNygaard rykker ind med 14 mand, der skal sørge for vedligeholdelsen af de bynære grønne arealer i kommunen

”Vi har opdelt vedligeholdelsen af kommunens arealer i forskellige fag-entrepriser, hvor formålet er, at der kommer specialister på de enkelte opgaver. Vi har været igennem en lang proces med kvalitetsbeskrivelser, hvor det nøje er blevet beskrevet, hvad der skal udføres i praksis. Opsætningen er ny for os, så vi glæder os til at se, hvad der kommer af udbytte,” siger skov- og landskabsingeniør i Favrskov Kommune, Jakob Vive Jensen.

For OKNygaard giver det god mening at byde ind på opgaven i Favrskov Kommune. 

”Vi arbejder allerede for en del kommuner forskellige steder i Danmark og ved, hvilke krav der stilles, og hvordan vi leverer det bedste produkt og den bedste service. Samtidig kender vi lokalområdet gennem de kunder, vi allerede har, og kan bruge den viden i arbejdet for Favrskov Kommune,” siger Martin Damhus Knørr, der er entrepriseleder i OKNygaard.

Grundig forberedelse

OKNygaard kender allerede området godt, da de har flere erhvervskunder i området, men planlægningen af de nye opgaver for kommunen er alligevel blevet grundigt forberedt.

Entreprisens to teamledere har været i gang siden hhv. januar og februar for at sætte sig ind i alle detaljer.

”Som noget nyt har vi ansat to teamledere med fokus udelukkende på denne opgave, så de har haft god tid til at få en dyb forståelse af det hele, inden vi starter op. Det har givet mulighed for at indgå i dialog med kommunens folk, så vi har fået indflydelse på løsning af opgaverne,” fortæller Martin Damhus Knørr.

Og Favrskov Kommune har allerede nu høje forventninger til samarbejdet: ”Vores forventning er, at driften kører stabilt og er i gode og sikre hænder. Vi har lavet et kvalitetsløft af vores pleje, så byområder bliver bundet tættere sammen,” siger Jakob Vive Jensen.

Teamleder Nicolai Nørgaard fortæller, at græsfolkene er klar, de venter bare på foråret, så alle kan komme i gang.

”Vi har planlagt det hele grundigt – så nu mangler vi bare, at folk og maskiner kan komme i gang,” siger Nicolai Nørgaard, der tydeligt glæder sig til de nye opgaver.

OKNygaard starter officielt d. 1. april og skal stå for den grønne drift af Favrskov Kommunes bynære område i fire år. Opgaverne består af græspleje på boldbaner og kommunens øvrige græsarealer, pleje af beplantninger med lugning, beskæring og hækklipning, pleje af træer med beskæring og vanding, pleje af sommerblomster, samt affaldsopsamling og tømning af skraldespande.

Nøgleord

Billeder

Links

Information om OKNygaard A/S

OKNygaard A/S
OKNygaard A/S
Beringvej 19
8361 Hasselager

+45 7021 5400https://oknygaard.dk/

OKNygaard A/S er en landsdækkende anlægsgartnervirksomhed, som er leverandør af totalløsninger ved anlæggelse og drift af udearealer og landskaber. Virksomheden beskæftiger godt 500 medarbejdere. 

Følg pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Navne - Lars Bisgaard6.9.2018 15:34:54 CESTNyhed

Lars Bisgaard OKNygaard A/S Lars Bisgaard tiltræder nyoprettet stilling som markedschef i OKNygaard A/S - hele Danmarks Anlægsgartner. Han har gennem de seneste 20 år haft tilsvarende funktioner i bygge- og anlægsbranchen, blandt andet i Siemens, Kemp & Laurtizen og Bravida. Ansættelsen er et led i OKNygaards strategiplan frem mod 2022, hvor en øget dialog og et tættere samarbejde med kunder og samarbejdspartnere skal være et af OKNygaards særlige kendetegn. Lars Bisgaards første opgave bliver at øge kendskabet til OKNygaards kompetencer som landsdækkende og lokal anlægsgartner med mere end 550 medarbejdere. Han får base i Århus og Borup, hvorfra han vil være tilgængelig i hele Danmark.

Anlægsgartner OKNygaard udvider med afdeling i Vejle5.7.2018 12:19:59 CESTPressemeddelelse

Den fortsatte gode vækst hos anlægsgartner OKNygaard betyder, at de udvider deres anlægsaktiviteter i Jylland. For at kunne tilbyde kunderne de bedste løsninger og det bedste samarbejde har de valgt at lægge den nye anlægsafdeling i Grejs ved Vejle. ”Vi er inde i en periode med god vækst. Inden for vores anlægsopgaver betyder det, at vi har fået et væld af nye opgaver. For at tilpasse os vores kunders behov og fortsat kunne levere den samme gode service, er vi i gang med at omstrukturere vores afdelinger i Jylland. Første skridt bliver en ny afdeling i Grejs ved Vejle,” fortæller Nicolai Cramer Almdal, der er produktionschef for OKNygaards anlægsafdeling i Jylland syd. Anlægsgartner OKNygaard er inde i en stabil og god vækst, der har betydet flere og større anlægsopgaver. ”Samtidig med, at vi kan byde ind på store opgaver og udbud er det også helt afgørende, at vi har lokal tilstedeværelse og kan give et optimalt samarbejde til alle vores kunder,” fortæller Nicolai Cramer Almdal og for

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum