Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Nyt fokus på mængden af musik i Næstved Kommune

Del

En større gruppe af aktører er gået sammen om at markere hvor meget musik man kan opleve i Næstved Kommune. Under overskriften ”Mærk Musikken” vil de på én uge afdække alt det som man kan opleve og mærke, og de har udset sig uge 44. Nu rækker de hånden ud for at få flere musikarrangører på banen.

Repræsentanter for Glumsø, Tybjerghus, Herluflille Møllelaug, Næstved Musikaftenskole, Kulturladen i Fuglebjerg, kirkerne i Næstved Kommune, Næstved Musikskole, Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Næstved Biblioteker er gået sammen om at sætte spot på hvor utroligt mange musikalske oplevelser man kan få sig i Næstved Kommune.

Gruppen har udset sig uge 44, til at præsentere borgerne i Sjællands arealmæssigt største kommune hvor meget man kan tage ud og opleve. Under titlen Mærk Musikken har de besluttet at indrykke annoncer og skabe et fælles fodslag, der fortæller hvad man kan opleve i netop denne uge.

Der er allerede flere ting på programmet, og flere følger trop i den kommende periode. Orkestret Dissing & Las har allerede meldt sin ankomst den 2. november på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, hvor de samme sted efterfølges af både bandet Blæst og Milling & Molbechs hyldest til ikonet George Michael, Musikskolen planlægger en række koncerter i Sydbanks Arkade på Axeltorv, og på Biblioteket inviteres alle indenfor til lørdagskoncert med det lokale band SNAK.

Eneste krav for at komme med under Mærk Musikkens vinger, er at der er offentlig adgang. -Det er netop en af hovedpointerne bag dette fremstød, fortæller Helle Møller, der til dagligt arbejder som underviser på Næstved Musikskole og er tovholder på arbejdet med at samle alle gode kræfter i Mærk Musikken.

-Vi vil vise hvor meget der sker i Næstved Kommune - der hvor musikken spiller. Stedet og musikken vil vi ikke blande os i, men hvis nogle har lyst til og er i gang med fx at lave en pop-up koncert, vil lytte plader med og for andre, spille orgel i et supermarked eller arrangere en større koncert med både band og scenegrej, i uge 44, så hører vi meget gerne fra dem, uddyber Helle Møller og afslutter med at fortælle at henvendelser skal ske til Næstved Musikskoles mailadresse; hwknu@naestved.dk. Deadline for at være en del af den fælles markedsføring er 1. oktober.

Kontakter

Helle MøllerUnderviser i sang og korNæstved Musikskole

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Program for Kulturnat Næstved er parat29.9.2022 09:54:58 CEST | Pressemeddelelse

Det imponerende program kan nu ses digitalt, og byder på et væld af oplevelser i Næstved by den 7. oktober. Her kan du blandt andet prøve kræfter med brandslukning, se sygehuset indefra, lære om byens skulpturpark, komme til fernisering af et nyt værk på Næstved Bibliotek, nyde synet og tonerne fra byens unge talenter, og høre forfatter Peter Øvig Knudsen fortælle om hans indlæggelse på den lukkede med svær depression.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum