Redning Danmark

Nyt firma for vejhjælp på vej

Del

18 erfarne stationsejere over hele landet går sammen i et nyt firma, Redning Danmark, der vil levere vejhjælp til erhvervskunder i hele Danmark.

København, 23. juni 2017: Nødstedte bilister og folk, der har brug for at få trukket store maskiner fri, får nu hjælp fra en ny spiller på markedet. 18 virksomheder, der drives af nogle af landets mest erfarne reddere indenfor vejhjælp, går sammen i virksomheden Redning Danmark.

”Vi glæder os til at tilbyde erhvervskunder landet over fleksible løsninger til en konkurrencedygtig pris”, siger Søren Peters, der er administrerende direktør i Redning Danmark.

Når bilister er kørt i grøften, lastbiler væltet på motorvejen eller store entreprenørmaskiner kørt fast, kan man ringe efter vejhjælp, der kommer kørende fra en lokal station. 18 af disse stationsejere har hidtil kørt for SOS Dansk Autohjælp, som nogle af ejerne var med til at stifte. I forbindelse med forhandlinger om lokale kontrakter, besluttede stationsejerne i stedet at stifte Redning Danmark. Hjælpen vil køre ud fra 20 lokale stationer i Danmark og betjene erhvervskunder.

”Mange af disse reddere har drevet deres stationer gennem flere generationer og er meget glade for, at de fremover fortsat kan yde vejhjælp over hele landet”, siger Søren Peters.

Redderne fortsætter med at køre for SOS Dansk Autohjælp indtil, deres kontrakter løber ud. Redderne kører for Redning Danmark, når deres forpligtelser i forhold til aftalen med SOS Dansk Autohjælp ophører.

 

Kontaktperson:
CEO Søren Peters
Redning Danmark
M: +45 20 25 05 50
E: sp@redningdanmark.dk

Torveporten 2, 3. sal
2500 Valby
www.redningdanmark.dk

 

Information om Redning Danmark

Redning Danmark
Redning Danmark
Torveporten 2, 3. sal
2500 Valby

http://www.redningdanmark.dk/