Blå Kors DanmarkBlå Kors Danmark

Nyt familienetværk åbner snart i Silkeborg

Del

Fællesskab, fællesspisning og aktiviteter for både børn og voksne er på programmet i Silkeborg Familienetværk, som starter op den 18. august 2020. Netværket er et partnerskab mellem Silkeborg Frikirke og Blå Kors Danmark.

Foto: Jens Peter Engedal
Foto: Jens Peter Engedal

Familier og enkeltpersoner bliver mødt med åbne arme og masser af nærvær i et fællesskab med andre mennesker, som kender til en hverdag med forskellige problemer som fx ensomhed, psykisk sygdom, dårlig økonomi, skilsmisse, misbrug eller helt andre udfordringer.

Et godt og rummeligt fællesskab er tanken bag Silkeborg Familienetværk, som starter op tirsdag den 18. august. Familienetværket er et gratis tilbud til familier og enlige og er et partnerskab mellem Silkeborg Frikirke og Blå Kors Danmark.

Trine Lodberg Jensen, der er projektleder for Familienetværket, håber, at netværket bliver taget godt imod i byen:

"Vi glæder os rigtig meget til at sætte Familienetværket i gang her i Silkeborg. Det har været et stort ønske for kirken at bidrage ind i vores lokalsamfund. Vi fik den kæmpe mulighed at lægge lokaler til Frelsens Hærs juleuddeling her i december, hvilket åbnede op for at møde nogle af de familier, som vi gerne vil lave Familienetværket for," siger Trine Lodberg Jensen.

Varmt fællesskab og grillfest

Udover diverse sjove og hyggelige aktiviteter for både børn og voksne vil der nogle gange også være særlige arrangementer med hjælp til udfordringer i dagligdagen. Det kan fx være inspiration til hverdags- og familieliv, børnenes skolegang, økonomi, helbred, velvære, sundhed og relationer.

"Familienetværket er et sted, hvor vi kan snakke og hjælpe hinanden med forskellige udfordringer. Og så ligger det os meget på hjerte, at vi mennesker har brug for hinanden. Alle mennesker har brug for relationer - derfor bliver Familienetværket et sted for venskaber, netværk og relationer. Det bliver fantastisk at åbne dørene og sige: Velkommen til dit og mit fælles fællesskab," siger Trine Lodberg Jensen.

Til opstarten den 18. august inviteres alle interesserede til grillfest med sjove lege for børn og voksne og masser af sommerhygge.

Familienetværk i flere byer

Familienetværket i Silkeborg er det 19. partnerskab i rækken mellem Blå Kors og en lokal kirke. Det første parnerskab blev etableret i januar 2017 i Aarhus.

"Vi har rigtig gode erfaringer med, at den her særlige konstellation med vores familienetværk kan række ud til mange udsatte mennesker i nærområdet og tilbyde et godt netværk og ofte også konkret hjælp til udfordringer i hverdagen, derfor er vi meget glade for det nye partnerskab med Silkeborg Frikirke, som giver os mulighed for at hjælpe sårbare familier og enlige i Silkeborg by," siger generalsekretær i Blå Kors Danmark Christian Bjerre.

Familienetværket mødes tirsdag i lige uger fra kl. 17-19.30 i Silkeborg Frikirkes lokaler på Thrigesvej 16 i Silkeborg.

Kontakter

Trine Lodberg Jensen, projektleder Silkeborg Familienetværk, 50 41 55 70

Billeder

Foto: Jens Peter Engedal
Foto: Jens Peter Engedal
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum