Region Sjælland

Nyt event for kvinder med brystkræft

Del

Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital i Roskilde har startet et nyt, årligt event for brystkræftramte kvinder, der skal beslutte, om de vil have en brystrekonstruktion.

Eventet hedder BRAWE, Breast Reconstruction Awareness Event, og er et nyt initiativ, der skal hjælpe kvinder med brystkræft ved at sætte spot på nogle af de svære overvejelser og beslutninger, der følger i kølvandet på sygdommen. Det foregår onsdag den 27. oktober kl. 16-18.30 på Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

Isabella Herbst, Taiba Alrasheed og Eirini Tsigka er reservelæger i plastikkirurgi og initiativtagere til arrangementet.

- Vi ønsker at gøre noget ekstra for den her gruppe af kvinder. Der vil være oplæg fra bryst- og plastikkirurger om operationen og det videre forløb, og så vil man kunne høre erfaringer fra andre patienter, der har været igennem det samme. Vi håber også, det kan hjælpe kvinderne at mødes med andre i samme båd, siger Isabella Herbst.

Se mere på facebook/BRAWE. Det er gratis at deltage.

Tid & sted
Tid: Onsdag 27. oktober 2021, kl. 16-18.30
Sted: Sjællands Universitetshospital Roskilde, Store Auditorie, Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Se vedhæftede program og plakat.

Kontakter

Vedhæftede filer

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

Region Sjælland, Lolland og Guldborgsund Kommuner ønsker den statslige tog(bus)-forbindelse mellem Rødbyhavn og Nykøbing Falster opretholdt7.12.2021 10:03:13 CET | Pressemeddelelse

DSB og Transportministeriet har valgt at nedlægge togbus-ruten mellem Rødbyhavn og Nykøbing Falster pr. 12. december. Det giver væsentlig længere rejsetid og flere skift undervejs, når områdets pendlere f.eks. skal til de store uddannelsestilbud i Nykøbing Falster eller til arbejdspladser ved Femernbyggeriet i Rødbyhavn. Region Sjælland, Lolland og Guldborgsund Kommuner opfordrer derfor transportminister Benny Engelbrecht til at revurdere sagen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum