Berlingske Media

Nyt eksklusivt livsstilsmagasin i Berlingske

Del

Det nye eksklusive søndagsmagasin B Søndag handler om livsstil og moderne hverdagsliv, og udkommer hver søndag sammen med Berlingske.

Søndag 17. januar er der premiere på Berlingskes nye weekendsatsning, magasinet B Søndag. Et eksklusivt magasin, der er tænkt som et inspirerende tilbud til Berlingskes læsere, og som handler om det moderne hverdagsliv, som læserne lever.

“Det moderne menneske er en sammensat størrelse. Vi har måske travlt med at få det hele til at hænge sammen. Men vi har også drømme. Vi nyder livet. Vi har forbilleder, vi beundrer. Vi er forbrugere, og vi er opmærksomme på, hvordan vi klæder os, hvad vi køber og installerer i vores hjem, hvilken taske vi bærer med på arbejde. For det siger alt sammen noget om os. Det er alle disse ting, vores nye søndagsmagasin B Søndag handler om,” fortæller Berlingskes ansvarshavende chefredaktør Tom Jensen.

Magasinet er det første skridt i en fornyelse af Berlingske, som skal gøre avisen endnu mere relevant for målgruppen - de moderne, storbyorienterede danskere. B Søndag er eksklusivt både når det gælder design, indhold og papirkvalitet, og afløser lørdagssektionen FRI og søndagssektionen MS.

“Men vores ambition er, at B Søndag skal være meget mere end summen af de to sektioner magasinet afløser. B Søndag er noget helt nyt. Et livsstilsmagasin, der virkelig handler om både liv og stil; om det liv vi lever og det liv, vi drømmer om at leve,” fortæller Tom Jensen.

I første udgave af B Søndag præsenteres læserne for fire danske skuespillerdivaer, mad og vin, en historie om kollektiver og en reportage om at kramme. Desuden er der gode råd om vinterløb og en feature om stilikonet David Bowie.

Information om Berlingske Media

Berlingske Media
Berlingske Media
Pilestræde 34
1147 København K

3375 7575http://www.berlingskemedia.dk/

Følg pressemeddelelser fra Berlingske Media

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Berlingske Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum