Billund Kommune

Nyt digitalt fællesskab hindrer ensomhed

Del

Billund Kommune har indgået et samarbejde med Boblberg.dk, så kommunes borgere nu kan benytte portalen til at danne nye fællesskaber. Den digitale platform med flere end 360.000 brugere skal bane vejen for fællesskab og frivillighed samt hindre ensomhed og psykisk sårbarhed.

En træningsmakker, nogen at strikke med eller en ven, som også nyder god mad. Det kan du blandt andet finde på den digitale platform Boblberg, som Billund Kommune har indgået et samarbejde med. Formålet er at give borgerne mulighed for at finde fællesskaber.

Aktiviteten på platformen er drevet af de mere end 360.000 brugere. Emnerne er både oplevelser og sociale aktiviteter, men også svære emner som ensomhed og psykisk sårbarhed.

”Fællesskaber er vigtige for os som mennesker, og det har vi særligt oplevet det seneste år, hvor COVID-19 har begrænset os. Derfor er vi glade for at borgerne nu kan skabe fællesskaber digitalt, som med tiden kan udvikle sig til for eksempel en ny træningsmakker eller en ven, man kan tale fortroligt med,” siger områdechef for Kultur og Fritid i Billund Kommune Rasmus Kaufmann.

Brugerne kan også inspirere hinanden til at bruge lokalsamfundet på nye måder og opdage muligheden for, hvad det giver at engagere sig som frivillig.

Borgere i Billund Kommune kan nu gratis oprette en profil på Boblberg og dermed blive en del af det digitale fællesskab.

Boblberg er udviklet i samarbejde med tre af landets kommuner, 2.500 borgere fra hele Danmark og et stort udsnit af organisationer, som har berøring med kultur, fritid, sundhed og frivillighed.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skole OL har stor succes trods corona-restriktioner: 28.000 skoleelever dyrker klassefællesskabet til De virtuelle Skole Olympiske Lege20.5.2021 10:57:09 CEST | Pressemeddelelse

Der står idræt og fællesskab på skoleskemaet for over 1.300 af landets 0-8. klasser, når De virtuelle Skole Olympiske Lege skydes i gang tirsdag den 25. maj. I løbet af tre uger skal eleverne klassevis gennemføre en række konkurrencer på deres skoler. Legene kulminerer i en kæmpe virtuel finalefest, som transmitteres ud til klasselokalerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum