UTURN Inventions A/S

Nyt dansk selskab lancerer revolutionerende sko snøre system

Del

Et nyt danskbaseret selskab lancerer sit utroligt lette snøre system til resten af Europa, efter at det har vist sig en stor succes i dansk designet sikkerhedssko.

Det innovative snøre system er enkelt og nemt at bruge. Det virker med et hjul, som kan drejes til at stramme og løsne et snørebåndssystem. Systemets succes skyldes også de innovative testprocedurer i samarbejde med Den National Institut af Læder Industri i Polen, der sikrer høje standarder og pålidelighed af produktet.

UTURN Inventions A / S er et nystiftet innovationsfirma i fodtøjsbranchen. Det kombinerer dansk design knowhow med sofistikeret koreansk sports fodtøj teknologi. Det er et partnerskab mellem den danske European Tech Group A / S og Syd Koreansk ShinKyung Inc med en kapitalgrundlag på 500,000 DKK. Virksomheden blev oprettet i starten af ​​november 2017.

"Vi tror, ​​at UTURN snøre-systemet er fremtiden for fodtøj, der tilbyder enkel fastgørelse og lige spænding for hele snøre systemet. Det ser også godt ud, " siger adm. direktør Michal Zbierajewski.   "U-systemet er allerede blevet brugt i sikkerheds- og sportssko, men systemet passer til alt slags fodtøj, hvor præcis og stabil snøre justering er et must," forklarer han.

Virksomhedens mission fokuserer på tre områder: Innovation, Pålidelighed og Enkelhed. Hjulsystemet fra UTURN er et simpelt system, hvor hjulet drejer en vej til at stramme og den modsatte vej at luk op.

Det betyder, at hjulet ikke behøver at bliver løftet for at løsne snøresystemet, så intet snavs eller grus kan komme ind i systemet. Uanset om du går i sandet eller i dyb sne, fungerer systemet stadig nemt og pålideligt.

Virksomheden har til hensigt at vokse støt og vil arbejde sammen med alle mulige fodtøjsvirksomheder, først i Europa. Systemet er ikke kun ideelt til industrielle sko og vinterstøvler, men er også egnet til børnesko og til brugere med begrænset mobilitet i deres hænder, herunder dem, der bruger handsker og mange andre.

CEO Michal Zbierajewski har en lang baggrund i fodtøjsindustrien. Han blev hurtigt fremmet i hans fodtøjskarriere. Han blev snart fremmet sourcing chef for Sanita-fodtøjs gruppernes polske produktion, og blev forfremmet til at være ansvarlig for firmaets fabrikker på to steder i Polen, der fremstillede industri- og modeklædesko og komfortfodtøj, solgt over hele verden (primært i USA). Senere har han været direktør for et materiale sourcing firma og konsulent til et førende dansk arbejdsko firma med produktion i Fjernøsten og Europa. I sin fritid er Michal en Ironman-deltager, med flere konkurrencer under hans bælte.

Virksomhed: UTURN Inventions A / S Kapital 500.000 DKK Partnerskab mellem danske og syd koreanske virksomheder. CEO: Michal Zbierajewski

For yderligere information kontakt venligst Michal på ceo@uturn.eu: +48606218678

For presseoplysninger bedes du kontakte Penny Leese på penny@leese.dk

For mere information se hjemmesiden www.uturn.eu

Høj opløsning pressebilleder er tilgængelige, bare send os en mail.

Billeder

Download
Download
Download
CEO Michal Zbierajewski
CEO Michal Zbierajewski
Download

Links

Information om UTURN Inventions A/S

UTURN Inventions A/S
UTURN Inventions A/S
Automatikvej 1
2860 Søborg

http://www.uturn.eu

Følg pressemeddelelser fra UTURN Inventions A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.