MCTC - Landsforeningen for motorcyklister

Nyt dansk motorcykelmagasin er på gaden nu

Del

MCTC-magasinet er Danmarks nye samlingspunkt for eventyrere, værkstedsrotter, adrenalinjunkier – og alle andre typer motorcyklister. Er du fan er tohjulere, vil du helt sikkert finde inspiration, underholdning og ny viden i MCTC-magasinet, som netop er sendt på gaden.

Kører du motorcykel hver dag til og fra arbejde eller kun på den årlige sommerferie sydpå flankeret af fuldt taskesæt og passager? Nyder du trackdays med knæet i asfalten eller offroad-ture med grus under knopperne? Måske du er typen, der skruer mere, end du kører, eller én der går mere op i fællesskab end mekanik? Uanset hvilken form for motorcyklist, du er, vil du kunne se dig selv i MCTC-magasinet.

Der er nemlig plads til og noget for alle i MCTC – Landsforeningen for motorcyklister, som udgiver MCTC-magasinet. Og det har aldrig været tydeligere end med lanceringen af det nye medlemsmagasin. MCTC-magasinet bygger videre på historien fra og erfaringerne med Touring Nyt, der har været Danmarks største motorcykelmagasin i årtier, men ryster posen og gentænker indholdet i et friskt og moderne format.

”Vi har i endnu højere grad end tidligere fokus på menneskerne bag maskinerne foruden det fællesskab, som motorcyklister har på tværs af køn, alder, bopæl og beskæftigelse,” forklarer redaktionschef Daniel Bohnsen om det nye magasin.

Noget for alle motorcyklister
Det første magasin er netop udkommet. Her pryder Michael Kvium forsiden, og længere inde i magasinet får læserne et eksklusivt interview med den verdenskendte kunstner, der også kører motorcykel. Med nye afsnit som ”Medlemsgaragen” er der samtidig åbnet op for at sætte ansigt på og komme tættere på foreningens mere end 38.000 medlemmer.

Magasinet indeholder som altid også test af de sidste nye motorcykler, der kan være en hjælp, når der skal købes ny maskine hos landets forhandlere. Og til nostalgikerne er der retrotest af klassikerne fra fortiden foruden en masse tips og tricks til teknik og vedligehold.

På samme måde tager velskrevne og fotografiske features fra fjerne lande som Sydafrika og Georgien læserne med ud i verden, ligesom temaer som ombygning af motorcykler og vejsidesyn også en fast del af indholdet i det nye magasin. Det gælder også reportager fra årets store motorcykelbegivenheder fra ind- og udland samt besøg hos værkstedsfællesskaber, ildsjæle i motorcykelmiljøet og meget, meget mere.

Magasinet er ude nu
Det hele er pakket ind i moderne linjer med lækre, matte materialer, der er en coffee table book værdig, og i en størrelse, der giver plads til at dvæle ved både fotos og fortællinger.

Som medlemsmagasin kan MCTC-magasinet ikke købes i den lokale kiosk eller på tankstationen, men
udsendes med posten otte gange årligt til de mere end 38.000 medlemmer af MCTC – Landsforeningen for motorcyklister.

Foreningens forretningsfører Søren Holm Bendtsen håber derfor også, at nuværende såvel som kommende medlemmer af MCTC vil tage godt imod det nye magasin.

”Vi har glædet os enormt meget til at relancere MCTC’s medlemsmagasin i et tidssvarende format, der indeholder den bredde og kvalitet, som hele vores forening afspejler, og som de danske motorcyklister fortjener,” siger Søren Holm Bendtsen.

Kontakter

Søren Holm Bendtsen, forretningsfører i MCTC – Landsforeningen for motorcyklister
Tlf. 52102872 / sb@mctc.dk

Daniel Bohnsen, redaktionschef på MCTC-magasinet
Tlf. 52102753 / db@mctc.dk

Billeder

Information om MCTC - Landsforeningen for motorcyklister

MCTC - Landsforeningen for motorcyklister
Markvangen 6
8260 Viby J

MCTC har eksisteret siden 1966 og er den danske landsforening for motorcyklister med mere end 38.000 medlemmer.

MCTC udgiver 8 gange årligt MCTC-magasinet, Danmarks største motorcykelmagasin, og hvert år modtager medlemmerne derudover årbogen MCTC-guide; den komplette oversigt over alle motorcykler på det danske marked. Det nye magasin er en del af en større relancering af hele foreningen, som for alvor tager fart i 2022.

Som medlem af MCTC får man udover magasinet også adgang til foreningens mc-campingplads på Djursland, eksklusive tilbud på mc-events og konkurrencer samt mere end 2.800 rabataftaler på alt fra produkter til hjemmet, din partner eller ferien.

Læs mere om MCTC på
www.mctc.dk og følg os sociale medier her:

Facebook:
www.facebook.com/mctcdanmark
Instagram:
www.instagram.com/mctcdanmark
YouTube:
www.youtube.com/mctcdanmark

Følg pressemeddelelser fra MCTC - Landsforeningen for motorcyklister

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.