Bonus

Nyt brændstof hos Bonus

Del

Bonus indfører nyt brændstof på alle Bonusstationer, hvor den nuværende oktan 95 bliver opgraderet med brændstoftypen oktan 95 E10. Samtidig indfører Bonus som noget nyt højoktan 98 E5 og udfaser salget af oktan 92. De nye produktændringer skal være med til at gøre den danske bilpark grønnere.

Brændstofkæden Bonus indfører nyt og grønnere brændstof med højere andel af bioethanol i tanken. Den nye brændstoftype, blyfri oktan 95 E10, skal imødekomme EU's ønske om at mindske bilers samlede CO2-udledning og gøre den danske bilpark grønnere. Produktændringen skal være med til at opfylde EU-målsætning om 10 % vedvarende energi i transportsektoren i 2020.

”Hos Bonus arbejder vi løbende på at udvikle vores produkter i en mere miljørigtig retning, og derfor ser vi positivt på de nye krav og ønsker fra EU, der vil mindske den årlige CO2-udledning med 200.000 ton om året, ”siger Henrik Antonsen, der er kommunikations- og marketingansvarlig hos Bonus Danmark.

De fleste benzinbiler kan køre på E10. Produktændringerne vil derfor ikke have den store betydning for de mange Bonus-kunder, der tanker brændstof på lavprisstationerne. Diesel produktet B7 fortsætter uændret.


Bonus udfaser oktan 92 – og indfører højoktan 98 E5
Udover at skifte det nuværende oktan 95 ud med det mere miljøvenlige blyfri oktan 95 E10, udfaser Bonus også fra starten af det nye år salget af oktan 92. Til gengæld indfører brændstofkæden som noget helt nyt højoktan 98 E5 til glæde for mange af landets bilister.

”Vi tager ikke noget fra vores bilister uden at give noget igen. Derfor indfører vi højoktan 98 E5 på vores stationer. Vores bilister har gennem længere tid efterspurgt en brændstoftype med et højt oktantindhold, og derfor glæder det os, at vi nu endelig kan tilbyde dem det,” siger Henrik Antonsen

Læs mere på www.bonusautomat.dk og www.e10benzin.dk

Vedhæftede billede er til fri, redaktionel afbenyttelse.

For yderligere information, kontakt:
Henrik Antonsen, kommunikations- og marketingsansvarlig hos Bonus Danmark, Tlf. 40 88 88 38 

Nøgleord

Billeder

Information om Bonus

Bonus
Bonus
Buddingevej 195
2860 Søborg

40888838http://www.bonusautomat.dk

Om Bonus:
Bonus er en kæde af brændstofstationer i Danmark. Kæden er en del af Uno-X Danmark A/S og tæller 120 ubemandede stationer i hele Danmark. Bonus ønsker at være en del af lokalområdet og har derfor typisk tilknyttet enten en vaskehal, kiosk eller et autoværksted. De gule Uno-X kort kan naturligvis også bruges på en Bonus-station. www.bonusautomat.dk 

Følg pressemeddelelser fra Bonus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.