Penthouse

Nyt bordtennisstævne i København

Del

Penthouse Cup - THE EXCLUSIVE TABLE TENNIS TOURNAMENT 2016 Danmarks bedste bordtennisspilere står ansigt til ansigt med amatørspillere i invitationsturnering på Østerbro i en helt ny form for turneringssystem.

Der vil blive tryllet med bolde og bat og være masser af spænding, underholdning, motion, sjov og hygge i lange baner, når den gamle remise på Blegdamsvej på Østerbro slår dørene op for en ny, stor invitationsturnering i bordtennis, Penthouse Cup 2016, lørdag den 28. maj kl. 11:00.

Deltagerlisten tæller prominente navne som VM-deltagerne Mikkel Hindersson og Tobias Rasmussen, tidligere landsholdsspiller Kasper Sternberg, der er årets mest vindende turneringsspiller i Danmark, samt tidligere landsholdsspiller Morten Hyrup. Desuden stiller tidligere X-Factorvinder Thomas Ring, som i den grad også er en habil bordtennisspiller, op ved turneringen. Stævnet er både for elitespillere, bredden og motionister, og der vil blive spillet efter handicapsystem, så alle deltagere har en fair chance for at nå langt i turneringen.
Udover en vandrepokal kæmper deltagerne også om årets største pengepræmie i en dansk turnering.

For publikum vil der være bordtennisborde, bat, bolde og instruktører til rådighed, så man – udover at blive underholdt af nogle af Danmarks bedste spillere – også selv kan prøve kræfter med bordtennissporten og forhåbentligt blive grebet af den spænding, hygge og motion, sporten indeholder. Som noget helt særligt kan publikum også dyste mod en bordtennis-robot og vinde præmier i konkurrencen ”Beat The Robot”.
Publikum vil også blive trakteret med både vådt og tørt til ganen under stævnet – ganske gratis.

En af initiativtagerne til turneringen er Dennis Skaarup, indehaver af natklubben Penthouse og selv aktiv bordtennisspiller i København. Han forklarer om arrangementet:
”-Vi arrangerer turneringen af flere årsager. Først og fremmest fordi, landet mangler et arrangement, der kan samle alle de bedste spillere. Der er mange små og store turneringer rundt omkring, men ingen af en størrelse der virkelig kan bringe de bedste sammen og give noget opmærksomhed til sporten, og det vil et sådan arrangement kunne med årene. Derudover vil vi give folk et indblik i alle de glæder, der er forbundet med bordtennissporten. Udover at være god motion har sporten også en stor, social side. Det er en af de få sportsgrene, hvor både elitespillere og glade amatører kan mødes ved samme bord og lære af hinanden. Og så behøver man ikke at være en toptrænet atlet, der ikke tænker på andet end træning, for at yde en god indsats ved bordtennisbordet. Alle kan være med, og alle har en chance,” fortæller Dennis Skaarup.

Det er planen fremadrettet, at turneringen skal afvikles én gang om året, og arrangørerne håber, at den vil vise københavnerne, at bordtennis er en sport, alle kan være med i – en sport der lige så vel kan dyrkes professionelt som til fredagsbaren i virksomheden eller uddannelsesinstitutionen.

Der er gratis adgang for publikum denne dag i Remisen.

For yderligere oplysninger, kontakt Dennis Skaarup på dennis@penthouse.nu eller telefon 20221293.

Nøgleord

Kontakter

Dennis Skaarup
dennis@penthouse.nu
Telefon 20221293

Vedhæftede filer

Links

Information om Penthouse

Penthouse
Gammeltorv 8
1457 Købnehavn K

http://www.penthouse.nu
Penthouse er en af Danmarks største natklubber der weekend efter weekend holder de bedste og størte fester.

Følg pressemeddelelser fra Penthouse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Penthouse