DI Silkeborg

Nyt bestyrelsesmedlem i DI Silkeborg

Del

Efter dagens generalforsamling i DI Silkeborg er der kommet et enkelt nyt ansigt i bestyrelsen - Peter Duch-Svenson der er adm. direktør hos Linak Danmark A/S i Silkeborg. Han afløser Jesper B. Rasmussen, som er bestyrelsesformand i KVM Industrimaskiner A/S.

Peter Stampe, bestyrelsesformand i Hjejlen A/S, blev genvalgt som formand for DI Silkeborg, og adm. direktør Jesper Setov, Nordic Sense A/S blev genvalgt som næstformand.

DI Silkeborgs bestyrelse ser herefter således ud:

  • Bestyrelsesformand Peter Stampe, Hjejlen A/S – Formand
  • Adm. direktør Jesper Setov, Nordic Sense A/S - Næstformand
  • Adm. direktør Peter Duch-Svenson, Linak Danmark A/S, Silkeborg
  • Økonomidirektør Preben Moesgaard, Steens Group A/S
  • Salgsdirektør Allan Sørrig, Estron A/S
  • Direktør Frank Torhus, Silkeborg Maskinfabrik A/S
  • Adm. direktør Asbjørn Thoustrup, FORNAX A/S
  • Indehaver Stig L. Nielsen, Leander Form A/S
  • Adm. direktør Alette Algreen-Ussing, Them Andelsmejeri
  • Partner Peter Mølkjær, Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt chefkonsulent i DI Hanne Merete Lassen, haml@di.dk, +45 5136 3166 eller pressekoordinator Jonas Forup Stubkjær, jofs@di.dk, +45 2830 1544.

Billeder

Information om DI Silkeborg

DI Silkeborg
DI SilkeborgFor yderligere information om DI Silkeborg:

Chefkonsulent Hanne Merete Lassen
Mail: haml@di.dk
Tlf. 3377 3868
Mobil: 5136 3166

Adm. koordinator Vinnie Røslau
Mail: vir@di.dk
Tlf. 3377 3675

Følg pressemeddelelser fra DI Silkeborg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Silkeborg

Silkeborgs erhvervsvenlighed tager stort hop op3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Kommunens virksomheder sender Silkeborg et godt stykke længere frem i feltet i DI’s årlige undersøgelse af erhvervsvenligheden på tværs af landet: Lokalt Erhvervsklima 2018. Silkeborg rykker nemlig 17 pladser frem til en samlet plads som nr. 34. Det er kommunens højeste placering i de ni år, undersøgelsen er blevet lavet, og det bringer et stort smil frem på læberne hos formanden for DI Silkeborg, Peter Stampe. - Det er simpelthen så godt gået af Silkeborg Kommune, som med dette imponerende hop op af ranglisten klart viser, at virksomhedernes udfordringer og bekymringer bliver taget til efterretning, og at der bliver handlet på dem, siger Peter Stampe. Infrastruktur, transport og sagsbehandling får især ros af virksomhederne Silkeborg Kommune viser gode takter på en lang række af de målte parametre, men særligt kommunens indsats i forhold til infrastruktur, transport og sagsbehandling høster roser fra områdets virksomheder. - Sidste års lokalt erhvervsklimaundersøgelse satte fingeren p