DI Roskilde Køge Bugt

Nyt bestyrelsesmedlem i DI Roskilde/Køge Bugt

Del

Dansk Industris regionale forening DI Roskilde/Køge Bugt, der repræsenterer 883 medlemsvirksomheder i Køge, Roskilde, Greve, Lejre og Solrød kommuner, har fået nyt medlem af bestyrelsen. På generalforsamlingen tirsdag blev produktionschef Steen Therkildsen fra virksomheden B.A industriservice A/S i Solrød valgt.

Steen Therkildsen begyndte i virksomheden i 1994, hvorefter han læste videre til maskintekniker og blev ansat igen i 2004 denne gang som projektansvarlig. Siden har han købt sig ind i virksomheden, og i løbet af nogle år skal Steen Therkildsen afløse den nuværende direktør Bent Andersen og stå i spidsen for B.A industriservice A/S. 

Den nye bestyrelse i DI Roskilde/Køge Bugt, som konstituerer sig på det kommende bestyrelsesmøde, ser nu sådan ud:

Jeanet Løgsted (formand), Adm. direktør, Scantox A/S

Keld G. Nielsen (næstformand), Supply chain dir., Stryhns A/S

Carsten K. Jensen, CEO, CKJ Steel A/S

Mikkel Friis-Holm, Ejer og adm. direktør, Friis-Holm Chokolade A/S

Hanne Zinck Jørgensen, COO & Partner, Berlin Packaging Denmark A/S

Jørn Stryger, Fabriksdirektør, CP Kelco ApS

Morten Hovmøller, Direktør, Gorm Hansen & Søn A/S

Martin Vestergaard, Direktør, Power Stow A/S

Pia Larsen, Adm. Direktør, MJ Service A/S

Jesper Seidelin Nordby, Adm. direktør, Brdr. K. Hansen A/S

Christian Midé Andersen, COO – Fabriksdirektør, F. Junckers Industrier A/S

Steen Therkildsen, produktionsleder, B.A industriservice A/S

Følg Dansk Industri på:

    

Information om DI Roskilde Køge Bugt

DI Roskilde Køge Bugt
DI Roskilde Køge BugtFor yderligere information om DI Roskilde/Køge Bugt:

Seniorchefkonsulent Helen Jensen
Mail: hje@di.dk  
Tlf. 2124 4702
Mobil: 2713 4989

Sekretær Susanne Munk Jørgensen
Mail: sul@di.dk
Tlf. 3377 3924

Følg pressemeddelelser fra DI Roskilde Køge Bugt

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Roskilde Køge Bugt

Hos Egon Olsen & Søn A/S bliver lærlingene hængende4.5.2022 08:59:40 CEST | Pressemeddelelse

Det var en rørt, glad og synligt overrasket tømrermester, der tirsdag modtog DI Roskilde/Køge Bugts Lærepladspris 2022. Adm. direktør Michael Hoff-Møller og en af hans lærlinge Sebastian Hinrichensen var midt i en debat om mønster-uddannelse af lærlinge på den regionale DI-forenings erhvervstræf på Ledreborg Slot, da han pludselig blev afbrudt af formanden – for at modtage den prestigefyldte pris.

Alt for mange studenter opgiver at læse videre12.4.2022 05:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Langt de fleste unge vælger at gå i gymnasiet, men flere og flere af dem kommer ikke i gang med en uddannelse bagefter. I både Køge, Roskilde, Greve, Lejre og Solrød er der tale om en markant stigning i antallet af studenter, der ikke er i gang med en uddannelse fem år efter, de fik huen på. Den udvikling skal vendes, siger formand for DI Roskilde/Køge Bugt Jeanet Løgsted, der opfordrer studenterne til at vende blikket mod erhvervsuddannelserne.

Udsigt til hurtigere sagsbehandling og bedre skole-virksomhedssamarbejde i Solrød6.4.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Samarbejdet mellem Solrød Kommune, skolerne og de lokale virksomheder skal være endnu tættere, og virksomhederne kan se frem til, at Solrød Kommune gør sit bedste for, at byggesager bliver behandlet hurtigere og mere effektivt i fremtiden. Det gav repræsentanter for DI’s regionale forening, DI Roskilde/Køge Bugt, og kommunen – med borgmester Emil Blücher i spidsen – hinanden håndslag på, da de var samlet til dialogmøde tirsdag på Solrød Rådhus.

Udsigt til tættere samarbejde mellem Lejre Kommune og DI5.4.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Lejres virksomheder har brug for flere dygtige medarbejdere, det gælder ikke mindst faglærte. Men færre og færre unge i kommunen vælger en faglært uddannelse, og imens stiger antallet af unge, der ikke er i uddannelse eller arbejde. Det er en af de udfordringer, som den regionale DI forening DI Roskilde/Køge Bugt og repræsentanter for Lejre Kommune med borgmester Tina Mandrup i spidsen, har sat sig for at samarbejde endnu tættere om.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum