Dansk Byggeri

Nyt ansigt til Dansk Byggeri Østjylland

Del

Peter H. Wagner er ny regionskonsulent i Dansk Byggeri Østjylland. Han vil fremover være den, som de lokale virksomheder skal henvende sig til, og som de østjyske kommuner, erhvervsråd og uddannelsessteder skal samarbejde med.

- Der bliver jo bygget på livet løs i Østjylland, så jeg ser frem til at samarbejde med både skolerne, kommunerne og virksomhederne om blandt andet at få flere unge til at se muligheder i en erhvervsuddannelse, så vores lokale virksomheder også i fremtiden kan få de faglærte medarbejdere, de har brug for, siger Peter H. Wagner.

Peter H. Wagner har tidligere været regionskonsulent for Dansk Byggeri Nordjylland. Han afløser Steen Høygaard, som de seneste 13 år har arbejdet som regionskonsulent for Dansk Byggeri Østjylland.

- Jeg bor selv i Højbjerg ved Aarhus, så jeg kender både Aarhus og resten af de østjyske kommuner ret godt, og jeg er vant til at følge med i, fx hvad de laver af erhvervsvenlige tiltag, siger Peter H. Wagner.

Kontakter

Regionskonsulent for Dansk Byggeri Østjylland, Peter H. Wagner, telefon 25 66 63 09
Pressekonsulent i Dansk Byggeri, Anette Sørensen, telefon 30 36 02 65

Billeder

Peter Houmann Wagner. Fotograf: Kirstine Mengel
Peter Houmann Wagner. Fotograf: Kirstine Mengel
Download

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeris hovedopgaver er at opnå erhvervspolitisk indflydelse, deltage i den offentlige debat, yde rådgivning og sikre overenskomster, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen og konkurrenceevnen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Dansk Byggeri: Politisk aftale med både roser og torne26.6.2019 09:31:04 CESTPressemeddelelse

Dansk Byggeri ønsker Mette Frederiksen tillykke med den nye politiske aftale mellem Socialdemokraterne, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Det er positivt med høje ambitioner for klimaet, og Dansk Byggeri glæder sig over, at aftalen om seniorpension fra maj nu står ved magt, og at det bliver lettere at tiltrække faglærte medarbejdere fra lande uden for EU. Men der er også torne i den politiske aftale.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum