Dansk Byggeri

Nyt ansigt til Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland

Del

Gitte Brødsgaard Vesti er ny regionskonsulent i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Hun vil fremover være den, som de lokale virksomheder skal henvende sig til og som midt- og vestjyske kommuner, erhvervsråd og uddannelsessteder skal samarbejde med.

- Jeg ser meget frem til at samarbejde med de midt- og vestjyske kommuner, som jo generelt set er meget erhvervsvenlige. Og jeg glæder mig blandt andet til at samarbejde med de lokale erhvervsskoler og folkeskoler om at få flere unge til at tage en erhvervsuddannelse, siger Gitte Brødsgaard Vesti.

Gitte Brødsgaard Vesti kommer fra en stilling som kontorchef for Integration og Bydelsudvikling i Aarhus Kommune. Hun afløser Steen Høyggard, som de seneste fem år har været regionskonsulent i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland.

Kontakter

Regionskonsulent for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Gitte Brødsgaard Vesti, telefon 29 21 77 10
Pressekonsulent i Dansk Byggeri, Anette Sørensen, telefon 30 36 02 65

Billeder

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeris hovedopgaver er at opnå erhvervspolitisk indflydelse, deltage i den offentlige debat, yde rådgivning og sikre overenskomster, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen og konkurrenceevnen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum