Dansk Byggeri

Nyt ansigt til Dansk Byggeri Bornholm

Del

Steen Høygaard er ny regionskonsulent i Dansk Byggeri Bornholm. Han vil fremover være den, de lokale virksomheder skal henvende sig til, og som regionskommunen, erhvervsrådet og de forskellige skoler skal samarbejde med.

- Jeg ser meget frem til at lære både Bornholm, regionskommunen, virksomhederne og skolerne at kende, så vi kan samarbejde om alt fra erhvervsvenlighed til erhvervsuddannelser. Der er jo flere spændende ting i gang på Bornholm allerede, og blandt andet har øen jo sat sig nye mål i forhold til at genbruge og genanvende alt affald. Det er en dagsorden, som også er vigtig for bygge- og anlægsbranchen, og hvor virksomhederne allerede er godt i gang, siger ny regionskonsulent Steen Høygaard.

Steen Høyggard har tidligere været regionskonsulent for Dansk Byggeri Østjylland. Han afløser Niels Tolstrup, der går på pension efter at have arbejdet som regionskonsulent for Dansk Byggeri Bornholm de seneste ti år.

Kontakter

Regionskonsulent for Dansk Byggeri Bornholm, Steen Høygaard, telefon 25 66 63 17
Pressekonsulent i Dansk Byggeri, Anette Sørensen, telefon 30 36 02 65

Billeder

Steen Høygaard. Fotograf: Ricky John Molloy
Steen Høygaard. Fotograf: Ricky John Molloy
Download

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeris hovedopgaver er at opnå erhvervspolitisk indflydelse, deltage i den offentlige debat, yde rådgivning og sikre overenskomster, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen og konkurrenceevnen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Dansk Byggeri: Politisk aftale med både roser og torne26.6.2019 09:31:04 CESTPressemeddelelse

Dansk Byggeri ønsker Mette Frederiksen tillykke med den nye politiske aftale mellem Socialdemokraterne, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Det er positivt med høje ambitioner for klimaet, og Dansk Byggeri glæder sig over, at aftalen om seniorpension fra maj nu står ved magt, og at det bliver lettere at tiltrække faglærte medarbejdere fra lande uden for EU. Men der er også torne i den politiske aftale.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum